reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja się cieszę jak pacan bo kupiłam sobie boyfrendy w reserved rozmiar 38 i zamek zapinam a w guziku mam gumkę i spuściłam je pod brzuch i lekko w kroku i wygladam Ok do tego t-shirt marynarka i nie czuje się jak pasztet

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja wybrałam się na spacer. I czuję się jak mały gruby karaluchy bo ledwo się w kurtkę dopinam. [emoji31]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jaka jestem w szoku moja córka ani łezki nie uronila.albo obie w szoku byłyśmy albo mała sama nie wiem jeszcze patrzyła jak pani jej pobiera krew cud nad cudami ale tfu odpukac jaka poprawa po antybiotyku i inhalacji mała wgl nie kaszle od wczoraj od 16 nie gorączkuje cala noc przespala[emoji4][emoji4][emoji4]

w4sqgzu395zb6ngs.png

A ja wybrałam się na spacer. I czuję się jak mały gruby karaluchy bo ledwo się w kurtkę dopinam. [emoji31]

Też się do mojej już nie mieszczę :p

Kupiłam tą samą butelkę ale 1 sztukę :)

Jaka jestem w szoku moja córka ani łezki nie uronila.albo obie w szoku byłyśmy albo mała sama nie wiem jeszcze patrzyła jak pani jej pobiera krew cud nad cudami ale tfu odpukac jaka poprawa po antybiotyku i inhalacji mała wgl nie kaszle od wczoraj od 16 nie gorączkuje cala noc przespala[emoji4][emoji4][emoji4]

w4sqgzu395zb6ngs.png
Super dzielna dziewczynka trzymam kciuki żeby już było wszystko dobrze :*

mam nadzieję, że dałaś radę...
Ja miałam podobne odczucia....

A ubrankami jasne, że się pochwalę ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dałam :) jakoś :) dziękuje :*
W 5 10 15. Na pewno jeszcze jest, bo to wiosenna kolekcja :)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Drogie tam są ubranka ? Nigdy się nie rozglądałam po tym sklepie.
O właśnie, miałam to jeszcze napisać...
Biorę dużo, 2-3g dziennie w kilku porcjach, przynajmniej przestały mi krwawić dziąsła, krew z nosa przestała lecieć itd [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja biorę wit.C codziennie a pluje krwią przy myciu zębów ;(
Później wrzucę może tutorial, ale najpierw rozkminię i dopracuję szczegóły ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Świetnie :) pewnie jak będę miała komodę, pudełka i ubranka to jakoś do tego dojdę ale lepiej mieć wskazówkę wrazie czego :):)
Próbowałam postawić w mojej komodzie na pionowo ale jakoś mi się to nie chce trzymać, może komoda ma za głębokie i za duże szuflady, nie wiem.
Ja brałam 12 lat i odstawiłam w kwietniu i znowu zaczęłam brać w czerwcu i znowu odstawiłam we wrześniu i od razu zaczęliśmy się starać :)
A masz segregatory? Pudełka ? Cokolwiek ? Czy wkładasz w pusta szufladę ?
Worek próżniowy ;)
A i AK nie, to stretch

0d1yrjjgtd95fou3.png
Nie rozumiem :hmm: a i ak ?
ja kupiłam spodnie z hm i jestem mega zadowolona :) o te mam
Link do: MAMA Skinny Ankle Jeans - Jasnoniebieski denim - ONA | H&M PL
a resztę ubrań się mieszczę jeszcze :p

syf w domu w takcie remontu ale stroik zrobiony :D
Nawet ściany na świątecznie :D u mnie wszystkie dodatki w pokoju też żółte , ale nie pod święta :D

Ja wszytkie spodnie, treginsy itp już wywiozlam do mieszkania, niech tam czekają na szafę. W spodnie z guzikiem się nie mieszcze a w treginsy tak ale gniotą i brzuch boli nawet jak zsune pod brzuch. Zostały mi sukienki i leginsy, ale znalazłam za 50zl super spodnie ciążowe i kupię je w piątek :)

Dałam :) jakoś :) dziękuje :*

Drogie tam są ubranka ? Nigdy się nie rozglądałam po tym sklepie.

Ja biorę wit.C codziennie a pluje krwią przy myciu zębów ;(

Świetnie :) pewnie jak będę miała komodę, pudełka i ubranka to jakoś do tego dojdę ale lepiej mieć wskazówkę wrazie czego :):)

A masz segregatory? Pudełka ? Cokolwiek ? Czy wkładasz w pusta szufladę ?

Nie rozumiem :hmm: a i ak ?

Nawet ściany na świątecznie :D u mnie wszystkie dodatki w pokoju też żółte , ale nie pod święta :D

Ja wszytkie spodnie, treginsy itp już wywiozlam do mieszkania, niech tam czekają na szafę. W spodnie z guzikiem się nie mieszcze a w treginsy tak ale gniotą i brzuch boli nawet jak zsune pod brzuch. Zostały mi sukienki i leginsy, ale znalazłam za 50zl super spodnie ciążowe i kupię je w piątek :)
Wkładałam póki co w pustą szufladę, planuję kupić jakieś segregatory w Ikei to sprawdzę jak to wygląda wtedy :) Ale może ja mam za mało ubranek?

Powinna być już wiosna a u mnie dziś śnieg sobie zaczął delikatnie padać..

reklama

Nie gadaj głupot :( ślicznie wyglądasz :* to może coś cieplejszego pod spód i kurtka rozsunieta ?
Ja zamawiam taka butelkę :
Screenshot_2018-02-25-16-17-49-533_com.opera.browser.png

w4sqgzu395zb6ngs.png
Super. Cieszę się , że już jest lepiej z córeczką :):*

Załączniki

• Screenshot_2018-02-25-16-17-49-533_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-02-25-16-17-49-533_com.opera.browser.png
    106,7 KB · Wyświetleń: 246
Do góry