reklama
olaaa7
Fanka BB :)
U mnie też dziś lekko padał śnieg na szczęście już przestał W ogóle jakaś dziwna ta pogoda, u mnie zapowiadają w poniedziałek 7 stopni a już we wtorek 17Powinna być już wiosna a u mnie dziś śnieg sobie zaczął delikatnie padać..
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
olaaa7
Gratuluję studniówki100 dni [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Moni17.06
u mnie byl wczoraj a dzis jak wstałam to auto cale biale i szyby do skrobania by byly ;/Powinna być już wiosna a u mnie dziś śnieg sobie zaczął delikatnie padać..
Nowaja16
U mnie też dziś wybiło 100 dni ale w rzeczywistości zostało +/- 75 dni juz bliziutko <3100 dni [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
olaaa7
Już mam serdecznie dosyć tej zimy, niech już w końcu będzie ciepełko Mam nadzieję, że po świętach to ocieplenie zostanie już na stałeu mnie byl wczoraj a dzis jak wstałam to auto cale biale i szyby do skrobania by byly ;/
Moni17.06
no tez licze na to bo przez te pogody jestem nie do życiaJuż mam serdecznie dosyć tej zimy, niech już w końcu będzie ciepełko Mam nadzieję, że po świętach to ocieplenie zostanie już na stałe
G
gosc12
Gość
Może za mało. Ale w takiej pustej bez pomocy pudełek to będzie Ci ciężko ulozyc w ten sposob w który ją chcę. Nie utrzymają Ci się raczejWkładałam póki co w pustą szufladę, planuję kupić jakieś segregatory w Ikei to sprawdzę jak to wygląda wtedy Ale może ja mam za mało ubranek?
G
gosc12
Gość
U mnie wczoraj śnieg z deszczemPowinna być już wiosna a u mnie dziś śnieg sobie zaczął delikatnie padać..
reklama
Jest poprawa jak dobrze widzieć dziecko radosne z apetytem aż się żyć chce [emoji7]
Dobrze że "ozdrowiała" Mnie zawsze stresuje strasznie jak młody chory i taki nie do życia...
Wkładałam póki co w pustą szufladę, planuję kupić jakieś segregatory w Ikei to sprawdzę jak to wygląda wtedy Ale może ja mam za mało ubranek?
Hahhaah Ola, MUSISZ dokupić koniecznie!
Podziel się: