reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Serio wasi coś szykują kupują wam za to że w ciąży jesteście? Mój nic nie szykuje. Ja nawet nic nie chce by szykował bo jak dla mnie nie ma powodu by coś specjalnego szykował.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz dla mojego to cud obydwie ciaze

Z Nicole cale mieszkanie bylo w balonikach na powrot z tortem na stole rozowym i paczuszka napisem nareszcie witam moje kobiety[emoji4][emoji4]w domu

Niewiem tym razem jak ;)))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
rozpakowujesz ?? czy czekacie ?? daj zdj potem
Ja wroci M z mloda to rozpakujemy i on bedzie chcial skladac[emoji5] Jak bedzie gotowe to zrobie fotke[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Nie probowalam, ja to zawsze tak miałam, nie wiem czemu nie umiem dochodzić normalnie podczas seksu. Próbowaliśmy już w różnych pozycjach itp i nic.
Hmmmm moze ty ola jestes z tych nastojowych potrzebujesz moze atmosfery i odpowiedniego nastroju. A po pijaku tez nic a nic?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Serio wasi coś szykują kupują wam za to że w ciąży jesteście? Mój nic nie szykuje. Ja nawet nic nie chce by szykował bo jak dla mnie nie ma powodu by coś specjalnego szykował.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

To chyba nie na sam fakt za ciaze tylko ten powrot i powitanie nowego czlonka domu i mamusi [emoji2][emoji2]

mój nie wie jescze ze ma cos szykowac :D

Hahahah I <3 U :D
Tak maly ale juz wypychac sie zaczyna. Narazie jest ok pozniej bedzie "dawaj od tylu" hahahahaha. Ale z wiekszym brzuchem delikatnie na gorze tez sie da.

To jest najlepsza pozycja, nawet na psychikę wtedy panom nic nie wjeżdża ;) :D

Wiesz dla mojego to cud obydwie ciaze

Z Nicole cale mieszkanie bylo w balonikach na powrot z tortem na stole rozowym i paczuszka napisem nareszcie witam moje kobiety[emoji4][emoji4]w domu

Niewiem tym razem jak ;)))

Omg gdzie tacy faceci sa. Tez chce takiego. Moj to tyle ze pojechal po mnoe do szpitala. Ale on dzikus taki zawsze woli mi dac kase zebym sama sobie kupila. Bo on nie wie jaki rozmiar itd ze bede nie zadowolona. Ale po powrocie taka niespodzianka byla by cudowna.

reklama
Szalejecie z zakupami[emoji3] ja muszę poczekac jeszcze... Odlozona kasa w tym mcu pojdzie na nowy silnik do auta... Az mi slabo jak o tym mysle[emoji53][emoji53][emoji53]

0d1ysek2x78z4252.png
Wspolczuje i lacze sie w bolu[emoji20] U nas wszystkie dlugi powstaly z powodu auta i teraz na nic nie ma[emoji20]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry