reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Staś kopie inaczej, też czasami już mocno czekam na jego ruchy. Ale to dopiero 25 tydzień, nie muszę liczyć ruchów jeszcze. Dopiero po 30 tygodniu. Chyba, że lekarz zaleci inaczej
Mi lekarz powiedzial kontaktować się z nim jeśli przez cały dzień nie poczuje żadnego :) że już na tym etapie choć delikatne każdego dnia muszą byc

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Kurcze Ola no cos ty........ja teraz zawsze mam orgazm jak jestem na gorze. Nadaje tempo itd. A D tylko mnoe upomina kobieto zwolnij....a ja jeszcze szybciej wtedy szaleje . biedny musi sie nameczyc zeby nie doszedl przede mna bo inaczej chodze zla jak osa.... A prubowalas lubrykantow?sa takie specjalne dla kobiet w ciazy

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie probowalam, ja to zawsze tak miałam, nie wiem czemu nie umiem dochodzić normalnie podczas seksu. Próbowaliśmy już w różnych pozycjach itp i nic.

Zdaje sie o ile pAmietam ty malitki brzuszek? Bo ja juz beben ze boje sie szybko hahah

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak maly ale juz wypychac sie zaczyna. Narazie jest ok pozniej bedzie "dawaj od tylu" hahahahaha. Ale z wiekszym brzuchem delikatnie na gorze tez sie da.

Dziewczyny czy wam po seksie tez twardnieje brzuch? Ja mam chwile napiety i czasem zastanawiam sie czy to nie za sprawa spermy[emoji27]

Ja niestety mam zakaz[emoji20] Ale to normalne. W koncu w trakcie seksu dochodzi do skurczow macicy.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Serio wasi coś szykują kupują wam za to że w ciąży jesteście? Mój nic nie szykuje. Ja nawet nic nie chce by szykował bo jak dla mnie nie ma powodu by coś specjalnego szykował.

Mój ex kupił mi pierścionek, myślę że aktualny też o czymś takim myśli chociaż pierścionek był ostatnio :D . Ja uważam że jak najbardziej jest co uczcić i fajne jest coś, co będzie pamiątką- cokolwiek by to było. Jak obrączki na ślub itp. Myślę że jeśli facet chce, to coś wymyśli, coś na ten szczególny moment, raczej nie jest to chyba: kupi mi bo ja rodziłam.

Do góry