reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

dzięki!!!
mąż dostał awans przyjął propozycję podwyżka tez ok
mogę spokojnie rozwalac kase dalej :D
ale stres był bo jednak jakies poczucie bezpieczenstwa zostałoby zachwiane a z mojej wyplaty raczej ciezko by było wszystko placić teraz jeszcze 2 dziecko w drodze wiec troche sie bałam
no nie powiem dzis czuje sie dumna z mojego męża w koncu nie na marne sie uczyl
Super! Gratulacje dla niego!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Kurcze Ola no cos ty........ja teraz zawsze mam orgazm jak jestem na gorze. Nadaje tempo itd. A D tylko mnoe upomina kobieto zwolnij....a ja jeszcze szybciej wtedy szaleje . biedny musi sie nameczyc zeby nie doszedl przede mna bo inaczej chodze zla jak osa.... A prubowalas lubrykantow?sa takie specjalne dla kobiet w ciazy

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Zdaje sie o ile pAmietam ty malitki brzuszek? Bo ja juz beben ze boje sie szybko hahah

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze Ola no cos ty........ja teraz zawsze mam orgazm jak jestem na gorze. Nadaje tempo itd. A D tylko mnoe upomina kobieto zwolnij....a ja jeszcze szybciej wtedy szaleje . biedny musi sie nameczyc zeby nie doszedl przede mna bo inaczej chodze zla jak osa.... A prubowalas lubrykantow?sa takie specjalne dla kobiet w ciazy

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
a ja teraz w ciazy zamiast sie cieszyc facetem podczas stosunku to mysle, ze fajne buty mu kupilismy, że mała kopneła , ze trzeba zupe nastawic. i mija kawałek czasu, K juz nie moze wytrzymać i po.. haha nie moge sie skupic ..

Na razie Was nie nadrobię. Nie wchodziłam cały weekend i myślałam, ze przy weekendzie tyle nie nsprodukujecie :) Dziś poczyniłam pierwszy zakup dla dziecka - komodę. No to skoro mam rzeczy gdzie trzymać, to po świętach mogę zacząć je kupować :)

w57v9n73fe3ysoga.png
Ja czekam na zwrot pita zeby kupic polszafe dla dzidzi i meble dla corki.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Moj tez cos szykuje huhu chyba kszzdej z nas cos szykuje.. a fakt dziecko dac facetowi to najwiekszy dar

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Serio wasi coś szykują kupują wam za to że w ciąży jesteście? Mój nic nie szykuje. Ja nawet nic nie chce by szykował bo jak dla mnie nie ma powodu by coś specjalnego szykował.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No co Ty? Jak dla mnie to takie sweterki dla małego dziecka są mega stylowe.

KOchanie, nie zapominaj że Kim na swoim tyłki zarobiła już miliony :D NIe wiesz jak być sexi? Dla przypomnienia wrzucam fotę jak być sexi nawet w majtkach poporodowychZobacz załącznik 843801

Też jestem mega dumna z mojego męża. U Nas też było by ciężko opłacić kredyt, opłaty, żarcie itp tylko z mojej wyplaty ale byśmy dali radę. Na szczęście nie muszę juz o tym romyslac, bo wszystko wyszło po naszej myśli :)
No ja nawet nie zarabiam tyle ile oplat mamy co miesiac[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry