reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Fajnie. Chwal sie co za cudo nabylas.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jest fotka z aukcji w watku zakupowym. A na zywo bedzie jak zlozymy[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Uffffyo tez masakra
Moja babcia przed mama trzy ciaze rodzila w 37tc umarte [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji85][emoji85]ja bym chyba oszalala

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O matko, masakra[emoji20] Dlatego usg to zbawienie. Choc i tak rozne rzeczy sie zdazaja, ale juz nie tak czesto.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mój ex kupił mi pierścionek, myślę że aktualny też o czymś takim myśli chociaż pierścionek był ostatnio :D . Ja uważam że jak najbardziej jest co uczcić i fajne jest coś, co będzie pamiątką- cokolwiek by to było. Jak obrączki na ślub itp. Myślę że jeśli facet chce, to coś wymyśli, coś na ten szczególny moment, raczej nie jest to chyba: kupi mi bo ja rodziłam.

No dokl
Ja nie wiedzialam ze na nasz powrot beda balony tort I prezent [emoji16][emoji16]

Omg gdzie tacy faceci sa. Tez chce takiego. Moj to tyle ze pojechal po mnoe do szpitala. Ale on dzikus taki zawsze woli mi dac kase zebym sama sobie kupila. Bo on nie wie jaki rozmiar itd ze bede nie zadowolona. Ale po powrocie taka niespodzianka byla by cudowna.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj to zawsze mnie zaskakiwal cale zycie rezem jak jestesmy[emoji5]

dzięki!!!
mąż dostał awans przyjął propozycję podwyżka tez ok
mogę spokojnie rozwalac kase dalej :D
ale stres był bo jednak jakies poczucie bezpieczenstwa zostałoby zachwiane a z mojej wyplaty raczej ciezko by było wszystko placić teraz jeszcze 2 dziecko w drodze wiec troche sie bałam
no nie powiem dzis czuje sie dumna z mojego męża w koncu nie na marne sie uczyl
Super, gratuluję awansu i podwyżki [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Onaszcxesliwa super wynik!!! Popatrz relax dziala[emoji106][emoji106][emoji106][emoji38]
Prawie jak moja kovhans
Uridzisz w 40 tc[emoji2][emoji2]
1522068428-980b20f44f84fb7f-aaaaaa.jpeg

Do góry