reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Na razie Was nie nadrobię. Nie wchodziłam cały weekend i myślałam, ze przy weekendzie tyle nie nsprodukujecie :) Dziś poczyniłam pierwszy zakup dla dziecka - komodę. No to skoro mam rzeczy gdzie trzymać, to po świętach mogę zacząć je kupować :)

To jest bardzo sensowne podejście do tematu, bo ja zaczęłam od d.. strony (sorry @Wronka199 :D ) czyli od zakupów właśnie i nie wiem gdzie upychać te rzeczy. Musimy po śiwętach śmignąć do Ikei.

@Karla88 mam ten sam komplet pajaców w księżyce i spodenki z kotwicami. W ogóle mam z kotwicami też bodziaki i pajace... i nie pamiętam co tam jeszcze.

reklama
Ja też się właśnie zawsze tak martwię dlatego teraz robie tak ze co 2 tygodnie mam wizyty tzn raz zwykła wizyta a później usg i tak na zmianę bo u mnie nie robią usg na wizycie. Zjesz poruszasz się i się obudzi kochana zobaczysz moja tez teraz śpi :*
Jak sie rozebrałam do kąpania to tak mi brzuch zafalował, myslałam , że to ja tak dziwnie oddech złapałam :D probowałam to powtorzyć ale sie nie dało i doszłam do wniosku, że to nie ja tylko malutka bo nagle nie bylo w tym miejscu takiego uwypuklenia <3 teraz też sie delikatnie ruszyła i cisza. chyba taka wymeczona po ostatnich szalenstwach <3
Dokładnie codziennie będziemy wrzucać fotki naszych dzieciaczków i cieszyć się jak pięknie rosną i wyglądają *,*
Cudownie <3<3<3<3
O tej porze bez śniadania? [emoji33]
Ja już zjadłam pierwsze, i drugie śniadanie, i koktajl wypiłam,... I właśnie idę po kanapkę.... [emoji23]

A w ogóle, to wczoraj mnie naszło na chleb ze smalcem i ostrą papryką [emoji41]
Jakby ktoś chciał, to mogę się podzielić przepisem na wege-smalec z białej fasoli [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
ja nie wstaje o 5 rano :D tylko po 10 :D i leze do 11 z groszem i dopiero sniadanie ;D
U mojej gin po 30 tc, jest wizyta co 2 tygodnie z USG i ktg. Więc będę miała częste wycieczki do lekarza.
To moje stwardnienie brzucha w sobotę to mogły być skurcze Braxtona-Hicksa?
mozliwe, ja mialam takie twardnienie przez dwa dni co jakis czas. i tez sie zastanawiam czy to te skurcze.
Albo żyje w spisku z tatą i chce żebyście się pogodzili a teraz ma focha[emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

hahahaha może masz rację :D A właśnie @klaudiaa975 jak tam stosunki polsko-niemieckie? :D

No wlasnie odpuscilas już temu chlopowi wkoncu?[emoji2]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

haha. Nie. Dzisiaj dzwoniłam, pisał, tłumaczył się, że nic nie zrobił przeciez. To poraz kolejny mu ja wytlumaczyłam co zrobił nie tak. i powiedziałam , że skoro olał mnie w weekend , ja oleje go w tygodniu. Ale nie wytrzymałam i napisałam o tych spiworkach, otulaczach itp :D haha ale nic wiecej. Na jednym smsie skonczyłam rozmowe ;] twarda ja :D haha

Dotarła sukienka, przepraszam za jakoś zdjęć.

jak syrenka wyglądasz <3 slicznie :)

dzięki!!!
mąż dostał awans przyjął propozycję podwyżka tez ok
mogę spokojnie rozwalac kase dalej :D
ale stres był bo jednak jakies poczucie bezpieczenstwa zostałoby zachwiane a z mojej wyplaty raczej ciezko by było wszystko placić teraz jeszcze 2 dziecko w drodze wiec troche sie bałam
no nie powiem dzis czuje sie dumna z mojego męża w koncu nie na marne sie uczyl
Super ze awans wypalil. No ale tak nie szataj na prawo i lewo. Poczekaj do 1 wyplaty[emoji12]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Torebka pilewicz dla mamusi musze wkoncu tez coś dla siebie kupić [emoji23] i dowartościować się tym ze mam7 kg więcej

Chociaż po fryzjerze czuje się jakoś ładniej a wszyscy zachwalają moj kolor nawet szef powiedział ze wygladam pięknie wiec mi przeszło ze czuje się jak parówka [emoji23]

@Karla88 a znasz torebki Chylak? Ja teraz choruję na nie..... jak już tu któraś wrzucała, na wiosnę zmieścimy się przynajmniej w torebkę :D

Tez tak mam . to po tej glukozie. Ziewam jak glupia mialam.sie polozyc ale wzielam sie za robote bo jestem z nia w szarej dupow

Też jestem w czarnej dupie jeśli chodzi o sprzątanie, syf wszędzie a mnie się nic nie chce. A miałam taki plany na dziś, skoro wolny dzień to chciałam posprzątać, firany wyprac i tyle z tego wyszło :p

Też jestem w czarnej dupie jeśli chodzi o sprzątanie, syf wszędzie a mnie się nic nie chce. A miałam taki plany na dziś, skoro wolny dzień to chciałam posprzątać, firany wyprac i tyle z tego wyszło :p
Ola ja mam syf do ogarniecie i robote chalupnicza od D z pracy. Koniec miesoaca wiec wypadalo by nadgonic.

reklama
Dziewczyny czy wam po seksie tez twardnieje brzuch? Ja mam chwile napiety i czasem zastanawiam sie czy to nie za sprawa spermy[emoji27]

Do góry