reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny czy wam po seksie tez twardnieje brzuch? Ja mam chwile napiety i czasem zastanawiam sie czy to nie za sprawa spermy[emoji27]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie nie twardnieje, tylko wkurza mnie brak śluzu :(

A co tam. Zamowilam sobie do wózka torbę o bag. Kiepski humor trwa nadal. Mąż się za portfel łapie i śmieje się że moje humory doprowadzą go do bankructwa

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super pokaż :)

reklama
Kurier z Hm dziś mnie zapytał czy moj mąż wie ile ja zamawiam paczek tygodniowo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Hhahah mnie tak w peirwszej ciąży pytał Pan z poczty :D A bywał u mnie dość często :D

Byłoby super jakbyś się doturlała do tej Wawy :D

A co tam. Zamowilam sobie do wózka torbę o bag. Kiepski humor trwa nadal. Mąż się za portfel łapie i śmieje się że moje humory doprowadzą go do bankructwa

Każda torebka idealna na ten moment! :D

Jezuuuuu nie gadaj.. znam tez choruje piękne są polacy to jednak maja gust wiec musimy polska gospodarkę wspierac :D

tak mi twardnial a co najlepsze .... w czasie seksu mały kopał .. pierwszy raz miałam wyrzut sumienia hahahhaha nie wiem czy mu sie podobało czy chciał przekazać "fuj starzy co wy robicie"...

Hahahahah współczuję tego kopania :D

A te torebki czad, ale wiesz że na niektóre modele trzeba się zapisywać? Może na uro sobie zażyczę :)

Co bym za gruba nie była hihi a maselka to mi starczyło hoho
1522050046-760fbfb818cea06b-aaaaaa.jpeg
1522050052-7f6c4f6fafa907f1-aaaaaa.jpeg

w4sqgzu395zb6ngs.png

Spribuj kanapki bez masla[emoji12]idzie sue przyzwyczaic ja juz tak 15 lat

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz po zakupach[emoji3][emoji3] u mnie od rana wedzenie kiełbas i szynek... Na dzien dobry 3 kielbasy zjadlam... A teraz zgaga ale warto bylo.

A przed chwilą pierwszy raz w swoim zyciu sie obsralam... Wzielam czopka na hemoroidy i sie zapomnialam i pierlo mi sie... Przyjemnosc skończyła się myciem i praniem haha

I zostałam pośmiewiskiem w domu!

0d1ysek2x78z4252.png
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Dobra jestes !!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Wiem, że to śmiałe twierdzenie, biorąc pod uwagę, że mamy @Jola92 na pokładzie ALE myślę że do końca lipca nikt Cię nie przebije @Wronka199 :D

@olaaa7 najważniejsze że czujesz się też dobrze! Na pewno będziesz pięknie wyglądać i będziesz się czuć wyjątkowo :D

Są moje paczki! Ale głupio mi to w pracy rozpakować, poczekam aż dotrę do domu ;)
idź do lazienki albo pod biurkiem :D na bank nie wytrzymasz :D

Podczytuje majówki jak one źle się już czują leżą w szpitalu niektóre i doszłam do wniosku ze po świętach koniecznie muszę wyciągnąć poprzegladac ciuszki i poprac niech sobie leżą w komodzie
my tez juz w kwietniu bedziemy miec gotową komode, bede miała pokupowane do tego czasu ubranka , upiore wyprasuje i poskladam. niech sobie grzecznie czekaja. bo pozniej nie wiadomo jak moze byc :)

@Darka83 nie gadaj glupot :( Na pewno wygladasz super, a wiekszy rozmiar bo i brzuszek wiekszy. Niestety w ciazy sie nie chudnie. Ale po juz tak :*:*

@JustMe55 no @SzczęśliwaCiężarna miała dzisiaj odebrać wypłate więc pewnie na zakupach szaleje :D

Idzie wam duuuuuużo szybciej niż nam ;) [emoji106]

U nas też proces wybierania trwał, płytek do łazienki szukałam parę tygodni, o płytkach nad kuchenny blat nie wspominając [emoji23]
Tu niestety wychodzi mój głupi perfekcjonizm....... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Haha Aga, to tak jak u nas. Szukalismy i szykalismy idealu. Jak juz znalezlismy to sie okazalo, ze plytki do lazienki za drogie i szykanie id nowa[emoji6]
A jak sobie upatrzylismy plytki do kuchni i sie okazalo, ze juz ich nie ma na sklepie, tylko na wystawce jeszcze zostaly to bylismy gotowi jechac po nie do innego miasta[emoji3] Na szczescie znalazlam je na necie[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Blatu do kuchni też nie mamy :D chyba takiego nie wymyślili co by nam się podobał a jeśli chodzi o resztę to zanim mieliśmy decyzję o przyznaniu kredytu już wszystko wybieraliśmy hehe, dlatego może teraz idzie szybciej [emoji14]

p19u3e3kn9xdawbl.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No to prawda. My meble mielismy juz wybrane zanim kupilismy mieszkanie[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry