reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Noo ja tez sie nie czuje atrakcyjnie no ale pocieszam sie ze niektóre gorzej wygladaja no i zleci szybko.

Pocieszasz się nieszczęściem innych? No ładnie :p

A ja jestem jakaś padnięta, zero siły. Najchętniej to bym pospała.

Też mam dzisiaj kryzys... już 2 kawy poszły. ALe myślę że to jednak ta zmiana czasu, w sumie wstałam 5.30 starego...

@peszek ale że polar elegancki? :D Jezu, faceci to mają naprawdę dziwne skojarzenia... :D

...a gdzie się podziała nasza @SzczęśliwaCiężarna ?

reklama
ja moją glukozę przekladam pojde po swietach dopiero
ja mam juz okna pomyte naszczescie ....

co robicie na swieta ciekawego w sensie kulinarnym ??
Ja tez po swietach. To moze sie zgramy przypadkiem[emoji6]

Ja z racji tego, ze w ogole nie gotuje, bede piekla tylko ciasta. Ale M tez nie bedzie narabial niewiadomo ile jedzenia na te dwa dni.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Pocieszasz się nieszczęściem innych? No ładnie [emoji14]

Też mam dzisiaj kryzys... już 2 kawy poszły. ALe myślę że to jednak ta zmiana czasu, w sumie wstałam 5.30 starego...

@peszek ale że polar elegancki? :D Jezu, faceci to mają naprawdę dziwne skojarzenia... :D

Niestety tak[emoji13] wiem swinia ze mnie ale inaczej bym sie zalamala

0d1ysek2x78z4252.png

My wczoraj liste zrobilismy i M chyba pojedzie dzis albo jutro na zakupy.
Powodzenia dla M!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

dzięki!!!
mąż dostał awans przyjął propozycję podwyżka tez ok
mogę spokojnie rozwalac kase dalej :D
ale stres był bo jednak jakies poczucie bezpieczenstwa zostałoby zachwiane a z mojej wyplaty raczej ciezko by było wszystko placić teraz jeszcze 2 dziecko w drodze wiec troche sie bałam
no nie powiem dzis czuje sie dumna z mojego męża w koncu nie na marne sie uczyl

Pocieszasz się nieszczęściem innych? No ładnie [emoji14]

A niedługo was nadrobię [emoji1] byłam dziś od rana na mieście a teraz leżę jak hrabinia i czekam bo mi facet robi śniadanko [emoji16] a nie wiem czy nie pytasz w związku z krzywą cukrzycowa to ja idę na to badanie jutro :)

f2w39n7303c24ozn.png

A niedługo was nadrobię [emoji1] byłam dziś od rana na mieście a teraz leżę jak hrabinia i czekam bo mi facet robi śniadanko [emoji16] a nie wiem czy nie pytasz w związku z krzywą cukrzycowa to ja idę na to badanie jutro :)

f2w39n7303c24ozn.png

Nie, tak ogólnie! :) Ale skoro żyjesz to good, wpadaj później ;)

dzięki!!!
mąż dostał awans przyjął propozycję podwyżka tez ok
mogę spokojnie rozwalac kase dalej :D
ale stres był bo jednak jakies poczucie bezpieczenstwa zostałoby zachwiane a z mojej wyplaty raczej ciezko by było wszystko placić teraz jeszcze 2 dziecko w drodze wiec troche sie bałam
no nie powiem dzis czuje sie dumna z mojego męża w koncu nie na marne sie uczyl
Super!!! Gratulacje dla męża.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry