reklama
Karla88
Fanka BB :)
@Karla88 a znasz torebki Chylak? Ja teraz choruję na nie..... jak już tu któraś wrzucała, na wiosnę zmieścimy się przynajmniej w torebkę
Jezuuuuu nie gadaj.. znam tez choruje piękne są polacy to jednak maja gust wiec musimy polska gospodarkę wspierac
Dziewczyny czy wam po seksie tez twardnieje brzuch? Ja mam chwile napiety i czasem zastanawiam sie czy to nie za sprawa spermy[emoji27]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
tak mi twardnial a co najlepsze .... w czasie seksu mały kopał .. pierwszy raz miałam wyrzut sumienia hahahhaha nie wiem czy mu sie podobało czy chciał przekazać "fuj starzy co wy robicie"...
A co tam. Zamowilam sobie do wózka torbę o bag. Kiepski humor trwa nadal. Mąż się za portfel łapie i śmieje się że moje humory doprowadzą go do bankructwa
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
trzeba spełniać zachcianki cięzarnej
Karla88
Wlasnie dotarlo lozeczko[emoji3]
Aniołek[*] 8.08.2017
rozpakowujesz ?? czy czekacie ?? daj zdj potem
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
No moja tesciowka mi opowiadała że oni mieli takie urządzenia jak trąbki które się do brzucha tylko przystawialo i to z 2 Max 3 razy w ciązy[emoji3]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie) i blizniaki naturalnie sie rodzilo a brat mojego m byl posladkowo ulpzony u go przestawiali brzusznietzn teraz tez to robia ale przy usg
Kiedys to cuda byly
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bardziej za sprawą intesywnych doznań[emoji3][emoji3][emoji3] sperma działa na szyjke i macice dopiero po 38 tygodniu na wskutek zawartych w niej prostanglandyn.Dziewczyny czy wam po seksie tez twardnieje brzuch? Ja mam chwile napiety i czasem zastanawiam sie czy to nie za sprawa spermy[emoji27]
Fajnie. Chwal sie co za cudo nabylas.Wlasnie dotarlo lozeczko[emoji3]
Aniołek[*] 8.08.2017
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
6 miesiąc od 3 się ciąża nie rozwijała wszystko było w rozkładzie. Moja mama nie mogła miec chlopcow tak podejrzewali i dwie ciąże z chłopakami poszły. Dlatego pomiędzy mną a siostra jest 10 lat różnicy. My dwie ale ciążę 4
Uffffyo tez masakra
Moja babcia przed mama trzy ciaze rodzila w 37tc umarte [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji85][emoji85]ja bym chyba oszalala
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Margana
Super taki domek[emoji5] Moja mloda tez ma domek, hustawke i piaskownice, ale na dzialce[emoji3]Piekne miejsce i warunki na sad i uprawy. My obok ogrodka zrobilismy dzieciakom domek ze zjezdzalnia i 2 hustawki . a oliwia zrobila sobie skalniak posadzila kwiaty i wrzosy. Domek D sam budowal zaden gotowiec i wyszedl wielki. Ma wysokosci 2m i dosc wysoko nad ziemia. Dzieki temu hamak maja pod domkiem.
Aniołek[*] 8.08.2017
Podziel się: