reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Myjka to ty ogarniesz raz dwa. [emoji4]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Też myłam myjką :)

Ja ostatnio czytałam że najlepiej po eutyroksie nie jeść minimum godzinę. dlatego ja go biorę w nocy jak idę sikać. I rano mogę normalnie zjeść od razu śniadanie [emoji16]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biorę Euthyrox ale lekarka kazała brać pół godziny przed posilkiem.

Dziekuje :)

Cieszę się że się podoba :)

Kochana, nawet nic nie widać że jesteś w ciąży!! :o

Mi się bardzo podoba, nawet talia jest! a ty jak się w niej czujesz?
Tak talia jest, mam luzu gdzieś z cm ale jest :p czuje się bardzo dobrze, bałam się że będzie za krótka ale jest super i nawet swobodnie w butach będzie dotykać ziemi tiul :) Cieszę się że ja kupiłam :)

Śliczna jest :D i ty pięknie w niej wyglądasz [emoji106]
Jeszcze fryzura, makijaż i buty [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dzięki :D :* Myślę że jak będzie cała reszta to będzie dużo lepiej się prezentować :)

IMG_20180326_122219.jpg
IMG_20180326_122212.jpg

Załączniki

• IMG_20180326_122219.jpg
    IMG_20180326_122219.jpg
    415,1 KB · Wyświetleń: 125
  • IMG_20180326_122212.jpg
    IMG_20180326_122212.jpg
    411,3 KB · Wyświetleń: 129
reklama
Jak sporo przeszlas to pewnie że nie ma co szalec. Ja muszę bo dzieci mi szkoda już od 15 się dopytują kiedy tata wraca.

A myjkę mam taką.
74fa2b55ca744db25beb1c5de207cbe2.jpg

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Mam tą samą myjke. Jest super. I ten ich plyn do szyb boski. Idzie wszystko ekspresowo.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz po zakupach[emoji3][emoji3] u mnie od rana wedzenie kiełbas i szynek... Na dzien dobry 3 kielbasy zjadlam... A teraz zgaga ale warto bylo.

A przed chwilą pierwszy raz w swoim zyciu sie obsralam... Wzielam czopka na hemoroidy i sie zapomnialam i pierlo mi sie... Przyjemnosc skończyła się myciem i praniem haha

I zostałam pośmiewiskiem w domu!

0d1ysek2x78z4252.png
Hahahahaha az sie oplulam hahahahaha

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie z palca nie pobierała tylko normalnie z żyły ale pewnie dlatego, że i tak musiałam mieć morfologię.
Nie, to nie o to chodzi. Pomiar jest wiarygodny zawsze tylko z zyly. A z palca sie pobieta tylko zeby orientacyjnie sprawdzic czy w ogole robic obciazenie. Bo jak by byla glukoza z palca mocno podwyzszona to sie juz dalej badania nie robi. Dziwne, ze Ci nie pobraly.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
To Ci sklerotyczki [emoji39] chociaż wierzycie że niewiem czy kiedyś tego nie było albo lekarz mojej mamy jakiś dziwny , ale moja mama np w życiu niepila tej glukozy w zadnej z dwóch ciąży [emoji4] chociaż teraz biedna od paru lat zmaga się z cukrzycą i 5 razy dziennie musi sobie podawać insulinę a do tego te pomiary cukru za każdym razem także ja nie wiem ile razy Ona się dziennie kluje , ale jak to widziałam to aż mnie bolalo

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Kiedys nie bylo obciazenia glukoza w ciazy. W ogole wielu badan nie bylo.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry