reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Już po shoppingu. Kupiłam sobie tuniko-sukienkę. Rozmiar L i się zalamalam ze jestem jak wieloryb. Dół do końca dnia. Zamiast miec dobry humor to mi się zepsuł

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez sie tak czuje... Zreszta az maz się ze mnie smieje ze chodzę jak kaczka[emoji13]

W ciągu 3 tyg 3 kg na plusie... Stwierdzilam ze pewnie waga sie zepsuła bo do tego czasu 2 kg przytylam wiec niemożliwe zeby 3 kg w tak krótkim czasie... Poleciałam do sklepu i kupilam nowa wagę. Niestety tez pokazala 3 kg wiecej.. Wiec to chyba niemożliwe zeby nowa waga tez sie mylila[emoji13]

0d1ysek2x78z4252.png

reklama
Postanowiłam sprzedać ta moja sukienkę koronkową bo średnio się w niej czuje, więc jakby ktoś był chętny to piszcie :) jeśli nie macie nic przeciwko to wrzuciłam też ogłoszenie do naszego wątku sprzedażowo-wymianowego
Screenshot_20180326-124833.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180326-124833.jpg
    Screenshot_20180326-124833.jpg
    57,4 KB · Wyświetleń: 144
Ja tez sie tak czuje... Zreszta az maz się ze mnie smieje ze chodzę jak kaczka[emoji13]

W ciągu 3 tyg 3 kg na plusie... Stwierdzilam ze pewnie waga sie zepsuła bo do tego czasu 2 kg przytylam wiec niemożliwe zeby 3 kg w tak krótkim czasie... Poleciałam do sklepu i kupilam nowa wagę. Niestety tez pokazala 3 kg wiecej.. Wiec to chyba niemożliwe zeby nowa waga tez sie mylila[emoji13]

0d1ysek2x78z4252.png
Ja już się boję wejść na wagę. z rozmiaru S na L. Ja wiem że to normalne itp. ale mnie trafia. We wszystkim wygladalam albo jak w worku albo jak serdelek. Na płacz mi się zbierało. I weź tu bądź sexi w ciąży jeśli w udach i tyłku nawet kim Kardashian Ci nie podskoczy. Wyć mi się chce

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się z rana. Ogarnęłam się trochę, czekam aż mi zakupy kurier przywiezie i jadę do poradni diabetologicznej po glukometr. Podobno mam cukry mierzyć cały tydzień i wtedy wizyta u lekarza. Ciekawe, jak sobie poradzę... ;)
Dasz rade, kwestia przyzwyczajenia. Powodzenia!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry