reklama
Margana
Fanka BB :)
I slusznie! Poza tym w takich kasach kasherki maja obowiaxek Cie poprosic do przodu. Tylko musi najpierw Cie wylapac z tlumu[emoji6]Ja wczoraj pierwszy raz weszłam do kasy bez kolejki - była kasa pierwszeństwa, więc po prostu przeszłam do przodu, z komentarzem, że to kasa pierwszeństwa, więc ja sobie przejdę do przodu... Niektórzy dziwnie patrzyli, ale miałam to w tamtym momencie gdzieś... Poza tym kurtki nie miałam, tylko dość dopasowany sweterek, więc nieco było widać
Kolejka długa, a sam fakt, że musiałam chodzić po sklepie spowodował, że miałam nieźle dość...
Aniołek[*] 8.08.2017
Extra ciuszki [emoji106]Przyszły ciuchy! Jak tak dalej pójdzie to młody będzie lepiej od matki ubrany Zobacz załącznik 843786
to na dole to chustki pod szyję, na chłodniejsze dni
Zobacz załącznik 843787
Ja juz po zakupach[emoji3][emoji3] u mnie od rana wedzenie kiełbas i szynek... Na dzien dobry 3 kielbasy zjadlam... A teraz zgaga ale warto bylo.
A przed chwilą pierwszy raz w swoim zyciu sie obsralam... Wzielam czopka na hemoroidy i sie zapomnialam i pierlo mi sie... Przyjemnosc skończyła się myciem i praniem haha
I zostałam pośmiewiskiem w domu!
Nie ma ikonki odpowiadającej mojemu wyrazowi twarzy
Na wyłapanie z tłumu brzuszek chyba jeszcze za małyI slusznie! Poza tym w takich kasach kasherki maja obowiaxek Cie poprosic do przodu. Tylko musi najpierw Cie wylapac z tlumu[emoji6]
Aniołek[*] 8.08.2017
Sory, ale [emoji23][emoji23][emoji23]Ja juz po zakupach[emoji3][emoji3] u mnie od rana wedzenie kiełbas i szynek... Na dzien dobry 3 kielbasy zjadlam... A teraz zgaga ale warto bylo.
A przed chwilą pierwszy raz w swoim zyciu sie obsralam... Wzielam czopka na hemoroidy i sie zapomnialam i pierlo mi sie... Przyjemnosc skończyła się myciem i praniem haha
Wronka199
Moja mina tez podobno byla bezcenna... Czasami tak bywa ze nawet własna dupa cie oszuka[emoji13]Nie ma ikonki odpowiadającej mojemu wyrazowi twarzy
Karla88
My będziemy mieć na górze teoretycznie mało okien, bo w sumie tylko 5, no i plus 5 dachowych (0,7x1,3m)
Ale za to jedno trójkątne w łazience (podstawa trójkąta 3m....), dwa takie 1,6m x 1,8m (1,8m wysokości), i dwa takie w ogóle maleńkie, tzn ponad 3m szerokości na 1,8m wysokości [emoji23]
Pozniej dojdzie jakieś w przedpokoju nad schodami, ale to faktycznie małe, a jak kiedyś w końcu zrobimy dół, to będzie jeszcze 5 takich 1,5m x 2,2m, plus 3 "normalne" [emoji6]
A z mężem na budowie rozumiem w 100%,ale ja i tak nie mogę nic zrobić, za dużo już przeszłam w tej ciąży, i za duże ryzyko...
A jaką masz myjkę?
Bo coś mi mówi, że też powinnam o takim wynalazku pomyśleć.... [emoji15] [emoji6]
ja tez mam ta z karchera super jest nie zostawia zadnych smug bez niebym zginela mam 3 okna do
ziemi i czesto slonce sie opiera na nie wiec wsyzstko widac...
aa ale piekna naprawdeDotarła sukienka, przepraszam za jakoś zdjęć.
Przyszły ciuchy! Jak tak dalej pójdzie to młody będzie lepiej od matki ubrany Zobacz załącznik 843786
to na dole to chustki pod szyję, na chłodniejsze dni
Zobacz załącznik 843787
super rzeczy !!! ja tez dochodze do wniosku ze Antos to bedzie celebryta wiejski
Ja juz po zakupach[emoji3][emoji3] u mnie od rana wedzenie kiełbas i szynek... Na dzien dobry 3 kielbasy zjadlam... A teraz zgaga ale warto bylo.
jak bylam chora i tak psiknelam ze sie posikalam moj mąż mial taką minę ze nie musial nic skomentowac hahahahaha
Karla88
Moja mina tez podobno byla bezcenna... Czasami tak bywa ze nawet własna dupa cie oszuka[emoji13]
hahahaahahhahahaa
reklama
Margana
A do lekarza przychodza godzine przed czasem[emoji6]A tak, emerytki to materiał na książkę
Swego czasu miałam operowane kolano, i potem długą rehabilitację... Godziny zabiegów miałam w miarę wkomponowane w zajęcia na uczelni, żeby możliwie mało tracić, i często rehabilitanci mnie brali "bez kolejki", znali mnie, wiedzieli, że się spieszę na uczelnię itd, i jakie wtedy były z tym problemy... No ja młoda jestem, to mogę sobie siedzieć w poczekalni, a one czasu nie mają, bo przecież obiad ugotować trzeba i jakiś tam serial leci... [emoji52][emoji35]
Aniołek[*] 8.08.2017
Podziel się: