reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wiem, że to śmiałe twierdzenie, biorąc pod uwagę, że mamy @Jola92 na pokładzie ALE myślę że do końca lipca nikt Cię nie przebije @Wronka199 :D

@olaaa7 najważniejsze że czujesz się też dobrze! Na pewno będziesz pięknie wyglądać i będziesz się czuć wyjątkowo :D

Są moje paczki! Ale głupio mi to w pracy rozpakować, poczekam aż dotrę do domu ;)

reklama
Już po shoppingu. Kupiłam sobie tuniko-sukienkę. Rozmiar L i się zalamalam ze jestem jak wieloryb. Dół do końca dnia. Zamiast miec dobry humor to mi się zepsuł

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Super, masz z glowy[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

A ja się bawię [emoji23]

Obiecałam przyjaciółce książeczkę dla córki (7mcy)

A że chciałam poleżeć, to wzięłam cześć roboty do łóżka....

Na razie takie efekty [emoji23]

33b73065b41994dca6504a10f146f3c4.jpg

8306a10537059897ab744373a2743102.jpg

b5fc0a4956c6b09fa21723c54357761a.jpg

6037ab59917bcc931eb2475548ff7ec5.jpg

Jeszcze będzie biedronka i reszta tęczy, plus parę tasiemek, potem "tylko" naszyć, pozszywać itd..... [emoji23]
A potem jeszcze maskotka dla starszego,ale to już będzie trudniejsze zadanie [emoji33]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Tak moja mama pierwsze usg miala pod koniec ciąży ze mną to 86 rok jak leżała w szpitalu bo miała przedwczesne skurcze. Glukozy nie robili. Jeszcze przeciez 8 lat temu inaczej glukozę badali bo ja kupowałam piłam w domu i dopiero jechałam na badanie
A ja tak jak teraz pilam w labie, ale 50g i pomiar byl tylkp przed i po 2 godzinach[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

mnie ostatnio waga u położnej dobiła i mam zamiar nie jeść słodkiego, coś ewentualnie w weekend. Bo będę tłusta i gruba do porodu :(
Mnie od poczatku dobija[emoji20] Tez probowalam odstawic, ale jakos nie moge sie tetaz powstrzymac. Przed ciaza dawalam rade, a teraz problem[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

6 miesiąc od 3 się ciąża nie rozwijała wszystko było w rozkładzie. Moja mama nie mogła miec chlopcow tak podejrzewali i dwie ciąże z chłopakami poszły. Dlatego pomiędzy mną a siostra jest 10 lat różnicy. My dwie ale ciążę 4
Kurcze, wspolczuje mamie. A badan w tym kierunku tez pewnie nie miala?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Podczytuje majówki jak one źle się już czują leżą w szpitalu niektóre i doszłam do wniosku ze po świętach koniecznie muszę wyciągnąć poprzegladac ciuszki i poprac niech sobie leżą w komodzie

Do góry