mam dokładnie ten samola dobrze piszesz do ludzi by się przydał
zamówię tutaj ten Link do: Damski bawełniany szlafrok / podomka Szary Melanż Slodkisen
a w koszulach do spania z tej strony mieści się brzuch, dużo jest miejsca?
rozmiar S, i jak na razie się mieszczę, w koszulach S też, i liczę, że porodu będą nadal dobre - zmieściłabym tam dużo więcej brzuszka niż mam obecnie
Właśnie też ten chce kupić Koszul jeszcze nie mam, dopiero będę kupowała.
chyba wszystkie będziemy miały ten samoooo dokladnie z tej firmy mam ten szlafrok to polska produkcja bardzo fajny gatunek
jedyne, co mu mogę zarzucić, to relatywnie krótkie rękawy (ale ja mam długie ręce i długie rękawy lubię )
nie wiem, czy da się nauczyć rozmawiać, pewnie się da, więc - może jest jeszcze nadzieja...?Dokladnie sie zgadzam. Najwazniejsze umiec potem porozmawiac. Moj M niestety nie potrafi w ogole rozmawiac i tu jest nasz najwiekszy problem[emoji53]
Aniołek[*] 8.08.2017
O był wcześniej moim przyjacielem, więc o tyle było łatwiej...
(poza tym, swego czasu w "wolnych chwilach", i po przejściach z ex zrobiłam podyplomówkę z komunikacji.. asertywność, dialog, i tego typu tematy, też trochę pomaga...)
no to niech najpierw potrenuje na psie albo przed lustrem, i potem przeprosi ciebie...Przepraszanie psa wychodzi mu lepiej niż przepraszanie mnie [emoji23]
najważniejsze, że jakoś się zbierasz w całość... trzymaj się...Wolę się niezaglebiac bo wczoraj pod wieczór przeżyłam depresję i stan taki ze szok wylam wylam i wylam mój tylko chusteczki podawał i przytulal i pytał gdzie jego twardziel się podział ale wyplakalam się i od dziś znów się zbieram w całość [emoji134] [emoji134] [emoji134] [emoji134] tzn staram się.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
gratuluję zakupu - też bym się bardzo cieszyłaCzesc Mamuski,
Musialam zawiezc dzisiaj zwolnienie do Urzedu Socjalnego ( niestety nie placa za pierwsze 6 dni choroby,wiec z kasa bedzie marnie,a pozniej tylko 1/3 wyplaty), po drodze pojechalam do Aldiego,bo musialam kupic kilka rzeczy i co zobaczylam?????
Koszyk mojzeszowy. Najpierw kosztowal 39,99 euro, pozniej 17,99 euro,a ,ze byla to ostatnia sztuka to kupilam go za 12,99!!!!! a wczoraj jeszcze szukalam roznych uzywanych lozeczek lub wozkow.
Moje chyba najbardziej trafione i najtansze zakupy ciesze sie jak dziecko...
Pozniej Was nadrobie... pozdrawiam
Zobacz załącznik 843304 Zobacz załącznik 843305 Zobacz załącznik 843307
no i mam nadzieję, że plamienia już nie wrócą...