SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ja też tak miałam, ale teraz czuję tylko leżąc na bokuJa ruchy czuję najbardziej leżąc na plecach.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
![f2w39n7303c24ozn.png](https://www.suwaczki.com/tickers/f2w39n7303c24ozn.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tak miałam, ale teraz czuję tylko leżąc na bokuJa ruchy czuję najbardziej leżąc na plecach.
Chyba faktycznie dzieci czują nasze nerwy coraz bardziej i reagują na nasz nastrójTrzymam kciuki za dentyste!
Ja też miałam dziś wizytę u endodonty, lecze już kilka mięsiecy jeden ząb, ale nie wiem, co z tego będzie, bo ciągle nie chce się zatrućdziś jak wyszłam z gabinetu to tak mnie bolało, że aż słabo mi się w metrze.zrobiło. na szczęście już przestaje... Zuzia w brzuszku w trakcie wizyty szalała, pewnie czuła mój strach, bidulka
(
Ja ruchy czuję najbardziej leżąc na plecach.
No jak jeździłam po pokoju to było słychać takie "cyk" ale myślę, że na dworze gdzie jest większy hałas nie będzie to tak uciążliwe. Tylko nie wiem w jaki sposób to wymontować bo nie pytałam. Czy można samemu czy należy wózek do nich wysłać czy co. Jakbyś była zainteresowany tematem i czegoś się dowiedziała to daj znaćJak to nie? Jak sie okaze ze i mnie denerwuje, to tez to zdemontuje [emoji23] Nie bede sie bala, ze mi sie zepsuje kolo czy cos. Nie wiem tez jak sie to zachowuje w zyciu codziennym. Mialam kilka wozkow i w zadnym nie mialam jakiegos problemu z braku tego systemu. Ale skoro twierdza ze jest spoko to warto wyprubowac![]()
OoookNo jak jeździłam po pokoju to było słychać takie "cyk" ale myślę, że na dworze gdzie jest większy hałas nie będzie to tak uciążliwe. Tylko nie wiem w jaki sposób to wymontować bo nie pytałam. Czy można samemu czy należy wózek do nich wysłać czy co. Jakbyś była zainteresowany tematem i czegoś się dowiedziała to daj znać![]()
Napisałam jeszcze raz do BebettoOoookChociaz znajac mnie, zlecilabym to w pierwszej kolejnosci mojemu mezowi. Ale jak bede w sklepie dzieciecym jakims to pogadam nawet z babeczkami, czy wiedza co i jak.
nie stresuj się na zapas, naprawdę... nie będę robić wykładu z okulistyki, ale w 99,9% to nic groźnego... wiem, jak to się się stresować o wyniki kogoś bliskiego, ale - będzie dobrze, zobaczysz...@olaaa7 @JustMe55 @Darka83 Ł mówi, ze lekarz widzi, że tam cos jest ale on nie może dokładnie tego zbadac bo za głęboko. Ale Ł też jest taki że jakby mu ktoś rękę uciął to by mi mówił że mam sie nie przejmowac bo to nic groźnego bo on wie ze sie zawsze martwię., więc nie wiem czy powiedział mi wszystko
nie ma to jak takie "pocieszanie"No właśnie niby czuję się ok ale jednak trochę gruboJednak chyba lepiej bym się czuła w dłuższej
Ale to może moja obsesja już na tym punkcie
Wczoraj jeszcze mama mnie pocieszyła
Mówię jej, że wyglądam jak krupniok w szczewie a ona do mnie no a jak masz wyglądać
[emoji28] nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać
![]()
też dobreMoja mama jak dzwoni to pyta: jesteś już gruba?..że niby taki dowcipasek i matczyna troska
ALe ona ma na tym punkcie mega zboczenie, bardzo dba o linię
![]()
ja mam cienki (też ze słodkisen) - jest cienki i bawełniany, ale przede wszystkim ma kieszenie, które mogą się bardzo przydaćkupujecie dziewczyny szlafroki do szpitala? Bo ja tego nie widzę przy porodzie w lato
oj, nie wiem, czy od takiego "brutalnego" potraktowania ekoskóra nie popęka - jest pod tym względem wrażliwsza niż normalna...Spróbuję włożyć skarpetki i tak pochodzić a jak nie to czytałam, że można włożyć napełnione wodą woreczki i buty do zamrażarki na noc.
więc najwyższa pora, żeby zaczął się przyznawać...Nie, nie bo mu się humor nie poprawia po tym jak się wydziera... Z takim psycholem bym nigdy nie była [emoji12][emoji12] on po prostu jak nie jesteśmy razem odetchnie i przemyśli i zachowuje jak by nic się nie stało ... Ale nigdy do błędu się nie przyznaje
![]()
no i jeszcze smaka na krokiety mi narobiłaśwłasnie zrę krokiety z kapusta i grzybami nie wiem traktwac to jak obiad cz 2 sniadanie??![]()
![]()
Nico Plus. Jeszcze musze dokupic fotelik, bo ten z zestawu mnie nie przekonuje. Kazdemu dziecku inwestowalismy w foteliki lepsze, z dodatkowymi atestami, wiec tu tez nie moze byc inaczej.Napisałam jeszcze raz do Bebetto [emoji14] Bo oczywiście nie dało mi to spokoju [emoji14] Dziś jak wrócę do domu to jeszcze przetestuję![]()
A tak w ogóle to jaki model masz Bebetto?
Nie ma to jak mama[emoji23] Jak bym swoja slyszala[emoji6]No właśnie niby czuję się ok ale jednak trochę grubo [emoji14] Jednak chyba lepiej bym się czuła w dłuższejAle to może moja obsesja już na tym punkcie [emoji14] Wczoraj jeszcze mama mnie pocieszyła
Mówię jej, że wyglądam jak krupniok w szczewie a ona do mnie no a jak masz wyglądać
[emoji28] nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać
![]()
Jeśli chodzi o buty to mam też takie obawy z tym mrożeniem dlatego spróbuję je w skarpetkach rozchodzićnie stresuj się na zapas, naprawdę... nie będę robić wykładu z okulistyki, ale w 99,9% to nic groźnego... wiem, jak to się się stresować o wyniki kogoś bliskiego, ale - będzie dobrze, zobaczysz...
nie ma to jak takie "pocieszanie"
moja mama jakiś czas temu rzuciła tekstem, że "chyba za dużo jem, bo tak mi brzuszek ładnie rośnie, ale w sumie jak się przyjrzeć, to już nie wygląda na skutek nadmiaru ciasta"
też dobre
ja mam cienki (też ze słodkisen) - jest cienki i bawełniany, ale przede wszystkim ma kieszenie, które mogą się bardzo przydać
miejsca aż tyle nie zajmuje, bo niewiele więcej niż koszula, więc niech sobie będzie
oj, nie wiem, czy od takiego "brutalnego" potraktowania ekoskóra nie popęka - jest pod tym względem wrażliwsza niż normalna...
więc najwyższa pora, żeby zaczął się przyznawać...
no i jeszcze smaka na krokiety mi narobiłaś![]()