reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Nico Plus. Jeszcze musze dokupic fotelik, bo ten z zestawu mnie nie przekonuje. Kazdemu dziecku inwestowalismy w foteliki lepsze, z dodatkowymi atestami, wiec tu tez nie moze byc inaczej.
Pewnie pytałam jaki kolor ale już zapomniałam :p Też te foteliki z zestawów mnie nie przekonują więc kupiliśmy wózek, który miał w zestawie Maxi Cosi.

reklama
Pewnie pytałam jaki kolor ale już zapomniałam [emoji14] Też te foteliki z zestawów mnie nie przekonują więc kupiliśmy wózek, który miał w zestawie Maxi Cosi.
Bialy stelaz, szara gondola :) czyli w sumie taki standard ostatnio :)
Dlugo chorowalam na quinny moodd. Ale ceny mnie odstraszyly i wiele opini bylo, ze maja male gondole. A moje dzieci po urodzeniu do najmniejszych nie nalezaly, wiec padlo na Bebetto :)

Moja mama jak dzwoni to pyta: jesteś już gruba? :D ..że niby taki dowcipasek i matczyna troska :baffled: ALe ona ma na tym punkcie mega zboczenie, bardzo dba o linię ;)
Moja bardzo dba o moja[emoji6] Krytycznymi uwagami[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

ja opadłam z sił ... chyba po tej fv...

gdzie ta wiosna powiedzcie mi... mam sklep wypchany pieknymi rzeczami wiosennymi w dobrych cenach dobra lokalizacja dobra reklama na fb a przez ta zakichaną pogode klientki słabo kupują
No bo nikomu się nawet z domu pewnie wyjść nie chce , ruszy wiosna to i biznes się rozkręci[emoji5] a miałam już ostatnio zapytać ale zapomniałam jak tam biznes tej wredy?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

współczuję bólu głowy, mam nadzieję, że szybko minie.. oby...

ech, fceci... :|
ja też coś słabiej Hanię czuję.. tzn czuję, że się kręci, szturcha, ale słabiej niż np tydzień temu... ale z drugiej strony brzuch mam większy niż tydzień temu, więc może to taki okres, że przybywa wód płodowych itd? No i u Hani widzę dość mocną pogodozależność - jak jest taka do d..., że ja zasypiam niemal na stojąco i nic mi się nie chce, to ona też dużo mniej aktywna, a jak jest ładnie i mam energię do działania, to ona też się uaktywnia ;)
jak inne dziewczny? czujecie ruchy tak samo, mocniej czy słabiej?

Hmmm szczerze to mocniej kopniaki ale za to rzadziej tzn tylkp wieczor a kiedts I rano I poludbie I wieczor

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Marzycielka odpisali z Bebetto - Aby zdemontować system DMS anleży wypięć przednie koła i odkręcić śrubkę przy ruchomej gumowej końcówce. Po odkręceniu należy wyjąć końcówkę kombinerkami. Część wyjmuje się razem ze znajdującą się pod nią sprężyną.

Do góry