reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie ma za co, w sumie w niczym nie pomogłam :)
Jak to nie? Jak sie okaze ze i mnie denerwuje, to tez to zdemontuje [emoji23] Nie bede sie bala, ze mi sie zepsuje kolo czy cos. Nie wiem tez jak sie to zachowuje w zyciu codziennym. Mialam kilka wozkow i w zadnym nie mialam jakiegos problemu z braku tego systemu. Ale skoro twierdza ze jest spoko to warto wyprubowac :)

reklama
@olaaa7 @Karla88 dziewczyny nie to, że Was wyzywam na pojedynek ale też z chęcią bym się pośmiała z kogoś zamiast robić sobie zdjecia z wypiętym tyłkiem :D
@_agnieszka_ wiem jak Cie boli kieszeń... Ja mam szał zakupowy i nawet wole nie wiedzieć ile już wydałam na wyprawke (ale dla dziecka przyjemnie sie uszczupla zasoby pieniężne :)) ale za 2 tygodnie musimy zapłacić 5 cyfrową kwotę na poczet zaliczki na samochód. Cieszę się na nowe auto ale jednorazowy wydatek w takiej wysokości az razi w oczy jak sie sprawdza stan konta :D

Dzieki dziewczyny za słowa wsparcia i zainteresowanie. Sytuacja dokładnie wygląda następująco. Ł zapisał się do okulisty, bo teraz pracuje cały czas na radarach i ciemnym pomieszczeniu. Jedyne źródło światła tam to własnie wskazania na radarach i czarnych monitorach. Stwierdził, że chciałby dodatkowo chronić wzrok, co zresztą popieram i dlatego chciał udac sie po poradę. Nic go nie bolało, nie błyskało ani nic z tych rzeczy. No i Pani wszystko elegancko posprawdzała, pomierzyła. I wyskoczyła w końcu z tekstem że mu wypisuje te dwa skierowania. Na pytanie po co odpowiada, że to nic pilnego ale trzeba sie temu dokładnie przyjrzeć a tu nie ma takiej możliwości. Ta tomografia głowy jest dodatkowo, gdyby tomografia nerwu wyszła niekorzystnie. Gdy wyjdzie dobrze, że ma głowy nie badać. Także w sumie nic nie wiemy. Badanie nie wiemy jeszcze kiedy bo Ł musi dokonac jakis tam zmian w grafiku, bo przesuwał urlop i dopeiro jak to ogarnie sie zapisze.

ja opadłam z sił ... chyba po tej fv...

gdzie ta wiosna powiedzcie mi... mam sklep wypchany pieknymi rzeczami wiosennymi w dobrych cenach dobra lokalizacja dobra reklama na fb a przez ta zakichaną pogode klientki słabo kupują

@olaaa7 @Karla88 dziewczyny nie to, że Was wyzywam na pojedynek ale też z chęcią bym się pośmiała z kogoś zamiast robić sobie zdjecia z wypiętym tyłkiem :D
@_agnieszka_ wiem jak Cie boli kieszeń... Ja mam szał zakupowy i nawet wole nie wiedzieć ile już wydałam na wyprawke (ale dla dziecka przyjemnie sie uszczupla zasoby pieniężne :)) ale za 2 tygodnie musimy zapłacić 5 cyfrową kwotę na poczet zaliczki na samochód. Cieszę się na nowe auto ale jednorazowy wydatek w takiej wysokości az razi w oczy jak sie sprawdza stan konta :D

Dzieki dziewczyny za słowa wsparcia i zainteresowanie. Sytuacja dokładnie wygląda następująco. Ł zapisał się do okulisty, bo teraz pracuje cały czas na radarach i ciemnym pomieszczeniu. Jedyne źródło światła tam to własnie wskazania na radarach i czarnych monitorach. Stwierdził, że chciałby dodatkowo chronić wzrok, co zresztą popieram i dlatego chciał udac sie po poradę. Nic go nie bolało, nie błyskało ani nic z tych rzeczy. No i Pani wszystko elegancko posprawdzała, pomierzyła. I wyskoczyła w końcu z tekstem że mu wypisuje te dwa skierowania. Na pytanie po co odpowiada, że to nic pilnego ale trzeba sie temu dokładnie przyjrzeć a tu nie ma takiej możliwości. Ta tomografia głowy jest dodatkowo, gdyby tomografia nerwu wyszła niekorzystnie. Gdy wyjdzie dobrze, że ma głowy nie badać. Także w sumie nic nie wiemy. Badanie nie wiemy jeszcze kiedy bo Ł musi dokonac jakis tam zmian w grafiku, bo przesuwał urlop i dopeiro jak to ogarnie sie zapisze.

bedzie dobrze postaram sie poprawic humor wieczorem :D

@Jola92 może to lekarz który dmucha na zimne, sprawdza itp. W sumie dobre podejście, ale oczywiście dla was stres... Też jestem pewna że będzie finalnie ok <3

ja wlasnie dostalam info ze 1800zł mam jutro za towar zaplacic bo przyjdzie a mial byc za tydz wiec ja chyba juz jestem bankrutem hahha

No to do jutra nawet jak oddasz rzeczy, kasa Ci nie wróci :D U mnie w tym miesiącu więcej wydatków pochłonął wczoraj starszy, ale M. z chęcią kupuje rzeczy dla malucha, więc jakoś damy radę :)

A myślisz , że skoro mój lekarz badał wszytko "dokładnie" ale nie zauważył asymetrii w sercu to znaczy , że ma sprzęt do dupy czy nie widać było tego tydzień wcześniej ? Bo się zastanawiam czy mu zaufać i on zrobi w trzecim trymestrze czy jechać. W sumie 300zl to nie tak duzo jeśli chodzi i spokój i zdrowie dziecka.
Klaudia moim zdaniem gdyby można to było skontrolować u każdego i na każdym sprzęcie to nie wysyłali by Cie gdzieś indziej. Mój np przed moim polowkowym sam sobie też pomierzył i popatrzył ale powiedział że jak mam możliwości to żebym pojechała bo oni są w tym wykwalifikowani i mają do tego sprzęt. :)

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

@Jola92 może to lekarz który dmucha na zimne, sprawdza itp. W sumie dobre podejście, ale oczywiście dla was stres... Też jestem pewna że będzie finalnie ok <3

No to do jutra nawet jak oddasz rzeczy, kasa Ci nie wróci :D U mnie w tym miesiącu więcej wydatków pochłonął wczoraj starszy, ale M. z chęcią kupuje rzeczy dla malucha, więc jakoś damy radę :)

a jakie pikenosci przyjda
boyfrendy, koszule dzins dluzsze, marynarki białe, sukienki z gipury, plaszcze zamsz <3

a najgorsze w tym wszystkim ze ja nie wejde w nic.... szlochać mi sie chce ze mam takie ubranie a ja nic nie moge sobie wziasc to jest paradoks ze musze isc do dklepu i kupic zamiast w swoim zabierac rzeczy

U mnie też ruchy tylko rano i wieczór. Przez dzień brak :(

olaaa7, patrząc na poradniki to powinien ważyć 300 gram więc sama nie wiem. Zawsze maluch wychodzi starszy i większy. U mnie mogą być rozbieżności, bo to był pierwszy cykl po anty i nie wiemy ilu dniowe cykle były przed.

dziś tylko muszę przeżyć o 14stej dentystę i zawieść L4 do pracy ;)
Trzymam kciuki za dentyste!
Ja też miałam dziś wizytę u endodonty, lecze już kilka mięsiecy jeden ząb, ale nie wiem, co z tego będzie, bo ciągle nie chce się zatruć :( dziś jak wyszłam z gabinetu to tak mnie bolało, że aż słabo mi się w metrze.zrobiło. na szczęście już przestaje... Zuzia w brzuszku w trakcie wizyty szalała, pewnie czuła mój strach, bidulka :((

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie przeszkadza mi to [emoji1] zauważyłam, że teraz wszyscy dają Zuzia, Maja, Amelka i pojawia się dużo Jagódek :) Alicja bardzo ładne imię :)

f2w39n7303c24ozn.png
Mi się Jagoda podobało do czasu kiedy zaczęłam z taką jedną pracować.. I okazało się że jest zlodziejką [emoji26][emoji26] i już tak swojego dziecka nie nazwę bo mi się źle kojarzy [emoji23]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry