@olaaa7 @Karla88 dziewczyny nie to, że Was wyzywam na pojedynek ale też z chęcią bym się pośmiała z kogoś zamiast robić sobie zdjecia z wypiętym tyłkiem
@_agnieszka_ wiem jak Cie boli kieszeń... Ja mam szał zakupowy i nawet wole nie wiedzieć ile już wydałam na wyprawke (ale dla dziecka przyjemnie sie uszczupla zasoby pieniężne
) ale za 2 tygodnie musimy zapłacić 5 cyfrową kwotę na poczet zaliczki na samochód. Cieszę się na nowe auto ale jednorazowy wydatek w takiej wysokości az razi w oczy jak sie sprawdza stan konta
Dzieki dziewczyny za słowa wsparcia i zainteresowanie. Sytuacja dokładnie wygląda następująco. Ł zapisał się do okulisty, bo teraz pracuje cały czas na radarach i ciemnym pomieszczeniu. Jedyne źródło światła tam to własnie wskazania na radarach i czarnych monitorach. Stwierdził, że chciałby dodatkowo chronić wzrok, co zresztą popieram i dlatego chciał udac sie po poradę. Nic go nie bolało, nie błyskało ani nic z tych rzeczy. No i Pani wszystko elegancko posprawdzała, pomierzyła. I wyskoczyła w końcu z tekstem że mu wypisuje te dwa skierowania. Na pytanie po co odpowiada, że to nic pilnego ale trzeba sie temu dokładnie przyjrzeć a tu nie ma takiej możliwości. Ta tomografia głowy jest dodatkowo, gdyby tomografia nerwu wyszła niekorzystnie. Gdy wyjdzie dobrze, że ma głowy nie badać. Także w sumie nic nie wiemy. Badanie nie wiemy jeszcze kiedy bo Ł musi dokonac jakis tam zmian w grafiku, bo przesuwał urlop i dopeiro jak to ogarnie sie zapisze.