reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie ma za co, w sumie w niczym nie pomogłam :)
Jak to nie? Jak sie okaze ze i mnie denerwuje, to tez to zdemontuje [emoji23] Nie bede sie bala, ze mi sie zepsuje kolo czy cos. Nie wiem tez jak sie to zachowuje w zyciu codziennym. Mialam kilka wozkow i w zadnym nie mialam jakiegos problemu z braku tego systemu. Ale skoro twierdza ze jest spoko to warto wyprubowac :)

reklama
@olaaa7 @Karla88 dziewczyny nie to, że Was wyzywam na pojedynek ale też z chęcią bym się pośmiała z kogoś zamiast robić sobie zdjecia z wypiętym tyłkiem :D
@_agnieszka_ wiem jak Cie boli kieszeń... Ja mam szał zakupowy i nawet wole nie wiedzieć ile już wydałam na wyprawke (ale dla dziecka przyjemnie sie uszczupla zasoby pieniężne :)) ale za 2 tygodnie musimy zapłacić 5 cyfrową kwotę na poczet zaliczki na samochód. Cieszę się na nowe auto ale jednorazowy wydatek w takiej wysokości az razi w oczy jak sie sprawdza stan konta :D

Dzieki dziewczyny za słowa wsparcia i zainteresowanie. Sytuacja dokładnie wygląda następująco. Ł zapisał się do okulisty, bo teraz pracuje cały czas na radarach i ciemnym pomieszczeniu. Jedyne źródło światła tam to własnie wskazania na radarach i czarnych monitorach. Stwierdził, że chciałby dodatkowo chronić wzrok, co zresztą popieram i dlatego chciał udac sie po poradę. Nic go nie bolało, nie błyskało ani nic z tych rzeczy. No i Pani wszystko elegancko posprawdzała, pomierzyła. I wyskoczyła w końcu z tekstem że mu wypisuje te dwa skierowania. Na pytanie po co odpowiada, że to nic pilnego ale trzeba sie temu dokładnie przyjrzeć a tu nie ma takiej możliwości. Ta tomografia głowy jest dodatkowo, gdyby tomografia nerwu wyszła niekorzystnie. Gdy wyjdzie dobrze, że ma głowy nie badać. Także w sumie nic nie wiemy. Badanie nie wiemy jeszcze kiedy bo Ł musi dokonac jakis tam zmian w grafiku, bo przesuwał urlop i dopeiro jak to ogarnie sie zapisze.

ja opadłam z sił ... chyba po tej fv...

gdzie ta wiosna powiedzcie mi... mam sklep wypchany pieknymi rzeczami wiosennymi w dobrych cenach dobra lokalizacja dobra reklama na fb a przez ta zakichaną pogode klientki słabo kupują

@olaaa7 @Karla88 dziewczyny nie to, że Was wyzywam na pojedynek ale też z chęcią bym się pośmiała z kogoś zamiast robić sobie zdjecia z wypiętym tyłkiem :D
@_agnieszka_ wiem jak Cie boli kieszeń... Ja mam szał zakupowy i nawet wole nie wiedzieć ile już wydałam na wyprawke (ale dla dziecka przyjemnie sie uszczupla zasoby pieniężne :)) ale za 2 tygodnie musimy zapłacić 5 cyfrową kwotę na poczet zaliczki na samochód. Cieszę się na nowe auto ale jednorazowy wydatek w takiej wysokości az razi w oczy jak sie sprawdza stan konta :D

Dzieki dziewczyny za słowa wsparcia i zainteresowanie. Sytuacja dokładnie wygląda następująco. Ł zapisał się do okulisty, bo teraz pracuje cały czas na radarach i ciemnym pomieszczeniu. Jedyne źródło światła tam to własnie wskazania na radarach i czarnych monitorach. Stwierdził, że chciałby dodatkowo chronić wzrok, co zresztą popieram i dlatego chciał udac sie po poradę. Nic go nie bolało, nie błyskało ani nic z tych rzeczy. No i Pani wszystko elegancko posprawdzała, pomierzyła. I wyskoczyła w końcu z tekstem że mu wypisuje te dwa skierowania. Na pytanie po co odpowiada, że to nic pilnego ale trzeba sie temu dokładnie przyjrzeć a tu nie ma takiej możliwości. Ta tomografia głowy jest dodatkowo, gdyby tomografia nerwu wyszła niekorzystnie. Gdy wyjdzie dobrze, że ma głowy nie badać. Także w sumie nic nie wiemy. Badanie nie wiemy jeszcze kiedy bo Ł musi dokonac jakis tam zmian w grafiku, bo przesuwał urlop i dopeiro jak to ogarnie sie zapisze.

bedzie dobrze postaram sie poprawic humor wieczorem :D

@Jola92 może to lekarz który dmucha na zimne, sprawdza itp. W sumie dobre podejście, ale oczywiście dla was stres... Też jestem pewna że będzie finalnie ok <3

ja wlasnie dostalam info ze 1800zł mam jutro za towar zaplacic bo przyjdzie a mial byc za tydz wiec ja chyba juz jestem bankrutem hahha

No to do jutra nawet jak oddasz rzeczy, kasa Ci nie wróci :D U mnie w tym miesiącu więcej wydatków pochłonął wczoraj starszy, ale M. z chęcią kupuje rzeczy dla malucha, więc jakoś damy radę :)

A myślisz , że skoro mój lekarz badał wszytko "dokładnie" ale nie zauważył asymetrii w sercu to znaczy , że ma sprzęt do dupy czy nie widać było tego tydzień wcześniej ? Bo się zastanawiam czy mu zaufać i on zrobi w trzecim trymestrze czy jechać. W sumie 300zl to nie tak duzo jeśli chodzi i spokój i zdrowie dziecka.
Klaudia moim zdaniem gdyby można to było skontrolować u każdego i na każdym sprzęcie to nie wysyłali by Cie gdzieś indziej. Mój np przed moim polowkowym sam sobie też pomierzył i popatrzył ale powiedział że jak mam możliwości to żebym pojechała bo oni są w tym wykwalifikowani i mają do tego sprzęt. :)

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

@Jola92 może to lekarz który dmucha na zimne, sprawdza itp. W sumie dobre podejście, ale oczywiście dla was stres... Też jestem pewna że będzie finalnie ok <3

No to do jutra nawet jak oddasz rzeczy, kasa Ci nie wróci :D U mnie w tym miesiącu więcej wydatków pochłonął wczoraj starszy, ale M. z chęcią kupuje rzeczy dla malucha, więc jakoś damy radę :)

a jakie pikenosci przyjda
boyfrendy, koszule dzins dluzsze, marynarki białe, sukienki z gipury, plaszcze zamsz <3

a najgorsze w tym wszystkim ze ja nie wejde w nic.... szlochać mi sie chce ze mam takie ubranie a ja nic nie moge sobie wziasc to jest paradoks ze musze isc do dklepu i kupic zamiast w swoim zabierac rzeczy

U mnie też ruchy tylko rano i wieczór. Przez dzień brak :(

olaaa7, patrząc na poradniki to powinien ważyć 300 gram więc sama nie wiem. Zawsze maluch wychodzi starszy i większy. U mnie mogą być rozbieżności, bo to był pierwszy cykl po anty i nie wiemy ilu dniowe cykle były przed.

dziś tylko muszę przeżyć o 14stej dentystę i zawieść L4 do pracy ;)
Trzymam kciuki za dentyste!
Ja też miałam dziś wizytę u endodonty, lecze już kilka mięsiecy jeden ząb, ale nie wiem, co z tego będzie, bo ciągle nie chce się zatruć :( dziś jak wyszłam z gabinetu to tak mnie bolało, że aż słabo mi się w metrze.zrobiło. na szczęście już przestaje... Zuzia w brzuszku w trakcie wizyty szalała, pewnie czuła mój strach, bidulka :((

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie przeszkadza mi to [emoji1] zauważyłam, że teraz wszyscy dają Zuzia, Maja, Amelka i pojawia się dużo Jagódek :) Alicja bardzo ładne imię :)

f2w39n7303c24ozn.png
Mi się Jagoda podobało do czasu kiedy zaczęłam z taką jedną pracować.. I okazało się że jest zlodziejką [emoji26][emoji26] i już tak swojego dziecka nie nazwę bo mi się źle kojarzy [emoji23]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry