reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Chce mi się wyć na prawdę:(

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
wiem, że to głupio zabrzmi, ale trzymaj się jakoś... pamiętaj, że nam zawsze możesz marudzić, wygadać się, itd., i przykro mi, że nie możemy bardziej realnie pomóc :(

Jakiejś szlifierki kątowej nie masz pod ręką...? ;)
hmmm, jakkolwiek głupio by to nie zabrzmiało, to... mam... :D
w półce takiego małego dremelka, z regulowanymi obrotami - i choć zdaję sobie sprawę, jak to brzmi, chyba przetestuję ;)
przy małych obrotach nie powinno się grzać za bardzo ;)

W akcie desperacji zaczynam też ruszać brzuchem a jak już się poruszy to go przepraszam i mówię że może spać dalej [emoji2][emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
ja też tak czasem robiłam :p
ale teraz moja mała jest na tyle ruchliwa, że już nie muszę, a jeśli już, to wystarczy, że się odwrócę np z na bok, itd, i już czuję ;)

reklama
Rozpakowałam karton. Wszystko przyszło a nawet parę gratisów :) Czuje sie już w miare bezpiecznie jeśli chodzi o przygotowania :D
ps. to co na brązowym tle było wrzucone do paczki jako gratisy Zobacz załącznik 843142 Zobacz załącznik 843143 nie wiem dlaczego wrzucają mi się tu zdjęcia do góry nogami :(
fajne zakupy :D

a ja w końcu was nadrobiłam - odkąd zaczęłam przybyło kilkanaście stron...
a teraz idę coś zjeść, spiłować paznokcie, i biorę się za szycie ;)

To ja chyba jestem inna albo mam za mało gotówki hahahah

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Nie jesteś sama :) tylko, że ja po prostu nie lubię zakupów. No i wychodzę z założenia, że rzeczy zajmują miejsce, więc lepiej jedź kupić bliżej porodu a teraz mieć przestrzeń.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Jolcia ja tez dama samotna[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Moje bliższe koleżanki też się nie chcą rozmnazać. Albo chcą, ale nie wychodzi. Robiłam nawet z kumpelą takie ustalenia, że rodzimy w podobnym czasie i będziemy b mieć komitet wózeczkowy, no i u nas drugie w drodze, a oni jeszcze się o pierwsze starają.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, udało mi się znaleźć fajny używany wózek. Dziś jedziemy obejrzeć. Może podpowiecie mi na co zwracać uwagę, żeby być pewnym, że nie kupimy bubla? Ja brałabym od razu, ale mój P. podchodzi do tego bardzo ostrożnie [emoji13] każe mi się dobrze przygotować do spotkania...

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, udało mi się znaleźć fajny używany wózek. Dziś jedziemy obejrzeć. Może podpowiecie mi na co zwracać uwagę, żeby być pewnym, że nie kupimy bubla? Ja brałabym od razu, ale mój P. podchodzi do tego bardzo ostrożnie [emoji13] każe mi się dobrze przygotować do spotkania...

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Pokaż :D

reklama
Do góry