reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ufff wyniki moczu i krwi idealne [emoji4][emoji4] teraz spokojnie czekam na czwartkową wizytę [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Super :*

reklama
Jestem po wizycie .. Jutro mam do południa zadzwonic i będzie wynik kolejnego moczu czy coś tam w nim będzie rosnąć to dostanę antybiotyk a jak nie to jakieś inne leki , a 03.04 decyzja czy będą mi jakąś szynę na nerke zakładać , jakbym dostała gorączki to odrazu szpital :/ myślałam , że z szyjka to będzie koniec "atrakcji " ... jestem załamana jednym słowem.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej kochana oby nic nie roslo i szybko sie udalo wyleczyc! Ale Cie spotyka, no[emoji20] Trzymaj sie i nie zalamuj!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Dziękuję, że pytasz. Ból towarzyszy mi w sumie całą dobę. Staram sie sporo leżeć ale średnio to pomaga. Nie.chcę lykac paracetamolu wiec zaciskam zęby. Zobaczymy, co będzie dalej

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze, przykro mi strasznie, ze sie tak meczysz[emoji53] Oby tylko sie nie pogarszalo!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Nie prawda :D ja poza ciuszkami które dostałam od koleżanki i kilkoma które kupiłam sama nie mam nic :o łóżeczka, bujaczka, wózka, nic :D ale jakoś się nie spinam na prawdę :)

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
ja na razie kupiłam jedno body (potrzebowałam wzorzec rozmiarowy...), plus będzie to, co szyję - wózek dostałam, ubranka dostanę, kupię trochę innych drobiazgów, czekam na zamówione z ali pieluszki, kupię wanienkę, ale na pewno nie kupię bujaczka, kosmetyków, chusteczek, itd...

To ja chyba jestem inna albo mam za mało gotówki hahahah

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
ja też tak mam ;)
ale za to wczoraj wydałam wolę nie pisać ile na agd...

U mnie masakra i to dosłownie. W nocy mieliśmy istną powódź w mieszkaniu. Pękł wężyk od baterii i ciepła woda lała się wszędzie. Jak mnie obudził szum o 3:30 to wody miałam w kuchni i w przedpokoju po kostki :/ Zalalismy dwa mieszkania pod nami, na parterze. U nas panele do wymiany ok 35m2. Sciany do odmalowania i zobaczymy co jeszcze, bo meble też obserwaly stojąc w wodzie. U sąsiadek też sporo do zrobienia.
Mieszkamy tu 3 lata, panele były nowe. Bateria w kuchni ma 1,5 roku :/
Ubezpieczeni byliśmy, ale bez OC. Takze koszt remontu u sąsiadek pokrywami sami :/

Ale najważniejsze, że Stasiu kopie i chyba dalej ma się dobrze.
o cholera, współczuję... masakra jakaś... :(

A tak swoją drogą.. Czy ja jestem normalna??? :D jak nikogo nie ma ze mną i jestem sama w domu mówię do Maksia jakby był obok hahahaha np. "synuś czuje że smakowało śniadanko", "idziemy się kąpać" hahahahaha wariatka czy mama?? Myślicie że mnie słyszy? :) i będzie poznawał mój głos?

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
ponoć słyszy, no i... ja też gadam do Hani, właśnie w takich normalnych codziennych sytuacjach, że idziemy jeść, pytam, czy smakowało, itd... ;)
ale wiem też, że mama do mnie gadała przez całą ciążę, więc to chyba rodzinne ;)

Jestem po wizycie .. Jutro mam do południa zadzwonic i będzie wynik kolejnego moczu czy coś tam w nim będzie rosnąć to dostanę antybiotyk a jak nie to jakieś inne leki , a 03.04 decyzja czy będą mi jakąś szynę na nerke zakładać , jakbym dostała gorączki to odrazu szpital :/ myślałam , że z szyjka to będzie koniec "atrakcji " ... jestem załamana jednym słowem.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
o żesz... współczuję bardzo... mam nadzieje, że jednak z nerką będzie ok, i leki wystarczą.... oby... bo już tyle w tej ciąży miałaś "atrakcji", że chyba wystarczy.....

Rozpakowałam karton. Wszystko przyszło a nawet parę gratisów :) Czuje sie już w miare bezpiecznie jeśli chodzi o przygotowania :D
ps. to co na brązowym tle było wrzucone do paczki jako gratisy
20180320_120843.jpg
20180320_120858.jpg
nie wiem dlaczego wrzucają mi się tu zdjęcia do góry nogami :(

Załączniki

• 20180320_120843.jpg
    20180320_120843.jpg
    495 KB · Wyświetleń: 218
  • 20180320_120858.jpg
    20180320_120858.jpg
    256,4 KB · Wyświetleń: 226
reklama