Nowaja16
Fanka BB :)
Super :*Ufff wyniki moczu i krwi idealne [emoji4][emoji4] teraz spokojnie czekam na czwartkową wizytę [emoji4]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super :*Ufff wyniki moczu i krwi idealne [emoji4][emoji4] teraz spokojnie czekam na czwartkową wizytę [emoji4]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Ale chodzi Ci o ta obwodke na glowke czy o bujaczek z taka wkladka?I można to stosować od początku?
![]()
Ojej kochana oby nic nie roslo i szybko sie udalo wyleczyc! Ale Cie spotyka, no[emoji20] Trzymaj sie i nie zalamuj!Jestem po wizycie .. Jutro mam do południa zadzwonic i będzie wynik kolejnego moczu czy coś tam w nim będzie rosnąć to dostanę antybiotyk a jak nie to jakieś inne leki , a 03.04 decyzja czy będą mi jakąś szynę na nerke zakładać , jakbym dostała gorączki to odrazu szpital :/ myślałam , że z szyjka to będzie koniec "atrakcji " ... jestem załamana jednym słowem.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze, przykro mi strasznie, ze sie tak meczysz[emoji53] Oby tylko sie nie pogarszalo!Dziękuję, że pytasz. Ból towarzyszy mi w sumie całą dobę. Staram sie sporo leżeć ale średnio to pomaga. Nie.chcę lykac paracetamolu wiec zaciskam zęby. Zobaczymy, co będzie dalej
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ja na razie kupiłam jedno body (potrzebowałam wzorzec rozmiarowy...), plus będzie to, co szyję - wózek dostałam, ubranka dostanę, kupię trochę innych drobiazgów, czekam na zamówione z ali pieluszki, kupię wanienkę, ale na pewno nie kupię bujaczka, kosmetyków, chusteczek, itd...Nie prawdaja poza ciuszkami które dostałam od koleżanki i kilkoma które kupiłam sama nie mam nic
łóżeczka, bujaczka, wózka, nic
ale jakoś się nie spinam na prawdę
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
ja też tak mamTo ja chyba jestem inna albo mam za mało gotówki hahahah
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
o cholera, współczuję... masakra jakaś...U mnie masakra i to dosłownie. W nocy mieliśmy istną powódź w mieszkaniu. Pękł wężyk od baterii i ciepła woda lała się wszędzie. Jak mnie obudził szum o 3:30 to wody miałam w kuchni i w przedpokoju po kostki :/ Zalalismy dwa mieszkania pod nami, na parterze. U nas panele do wymiany ok 35m2. Sciany do odmalowania i zobaczymy co jeszcze, bo meble też obserwaly stojąc w wodzie. U sąsiadek też sporo do zrobienia.
Mieszkamy tu 3 lata, panele były nowe. Bateria w kuchni ma 1,5 roku :/
Ubezpieczeni byliśmy, ale bez OC. Takze koszt remontu u sąsiadek pokrywami sami :/
Ale najważniejsze, że Stasiu kopie i chyba dalej ma się dobrze.
ponoć słyszy, no i... ja też gadam do Hani, właśnie w takich normalnych codziennych sytuacjach, że idziemy jeść, pytam, czy smakowało, itd...A tak swoją drogą.. Czy ja jestem normalna???jak nikogo nie ma ze mną i jestem sama w domu mówię do Maksia jakby był obok hahahaha np. "synuś czuje że smakowało śniadanko", "idziemy się kąpać" hahahahaha wariatka czy mama?? Myślicie że mnie słyszy?
i będzie poznawał mój głos?
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
o żesz... współczuję bardzo... mam nadzieje, że jednak z nerką będzie ok, i leki wystarczą.... oby... bo już tyle w tej ciąży miałaś "atrakcji", że chyba wystarczy.....Jestem po wizycie .. Jutro mam do południa zadzwonic i będzie wynik kolejnego moczu czy coś tam w nim będzie rosnąć to dostanę antybiotyk a jak nie to jakieś inne leki , a 03.04 decyzja czy będą mi jakąś szynę na nerke zakładać , jakbym dostała gorączki to odrazu szpital :/ myślałam , że z szyjka to będzie koniec "atrakcji " ... jestem załamana jednym słowem.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie tak[emoji53]Ta a później z.+30 zrobi się -15 haha.[emoji1]
![]()
Ja tez bo do lekarza nie zdaze[emoji6]Idę sobie od Was bo już 12 a w domu nic nie zrobione [emoji14] Ale za to jestem na bieżąco
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super!Ufff wyniki moczu i krwi idealne [emoji4][emoji4] teraz spokojnie czekam na czwartkową wizytę [emoji4]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Super zakupyRozpakowałam karton. Wszystko przyszło a nawet parę gratisówCzuje sie już w miare bezpiecznie jeśli chodzi o przygotowania
ps. to co na brązowym tle było wrzucone do paczki jako gratisy Zobacz załącznik 843142 Zobacz załącznik 843143 nie wiem dlaczego wrzucają mi się tu zdjęcia do góry nogami![]()