reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień Dobry :)
K już pojechał i tak trochę pusto, smutno. Ale pojechał zadowolony bo kilka razy widział jak mała kopała przez brzuch *.*
Wczoraj zrobiliśmy listę wszystkich rzeczy które musimy kupić i zamknęliśmy się na 2 tysiącach ale bez ubranek i wózka. Nie wiem czy to dużo ? Czy nie przesadziliśmy trochę , heh ale wydaje mi się , że wszystko jest potrzebne z mojej listy. Przyjeżdża w przyszłym tygodniu i po świętach jedziemy wszystko kupić, a 3 wizyta.
W tygodniu ma przyjść prezent od mojej mamy dla małej :)
Zobacz załącznik 843147
Bardzo nam się podoba :) a ja dzisiaj byłam po odżywkę do paznokci i kupiłam Eveline 6w1 ( wiem , że było już dużo na ten temat, ale nie pamiętam, czy można jej używać w ciąży ? )
Przy okazji zachaczylam o Pepco :D
Zobacz załącznik 843148
Miłego Dnia :* zabieram się za lekturke :D jeszcze 500postow :D
Ja mam teraz 4 wizytę ☺️ znowu prawie równo ☺️

reklama
Dziewczyny ratujcie! Zgaga mi zaraz chyba gardło wypali co polecacie (miętowa herbata nie pomaga ani cukierki miętowe ;/ )

Witam po kolejnej ciężkiej nocy, my dalej walczymy z wirusem u chłopaków. Niestety ja też od nich złapałam i z każdym dniem coraz gorzej ze mną.

Tak czytam o tych Waszych wyprawkach i stwierdzam, że ja będę miała jakąś drobną część tego co Wy kupujecie. Wychodzę z założenia, że teraz wszystko jest dostępne od ręki i szkoda by mi było inwestować tyle kasy w rzeczy, które być może nigdy mi sie nie przydadzą, bo dziecko zdecyduje inaczej. Co do pieluszek to przy starszaku miałam tylko 10 tetrowych i nawet wszystkich nie rozpakowałam, 5 wystarczyłoby w zupełności.
Moi chłopcy byli bezsmoczkowi i temu też nie zamierzam dawać, ale jak będzie to okaże się jak juz Kacper będzie z nami.

Kciuki za dzisiejsze wizyty

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Dużo zdrówka dla was

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień Dobry :)
K już pojechał i tak trochę pusto, smutno. Ale pojechał zadowolony bo kilka razy widział jak mała kopała przez brzuch *.*
Wczoraj zrobiliśmy listę wszystkich rzeczy które musimy kupić i zamknęliśmy się na 2 tysiącach ale bez ubranek i wózka. Nie wiem czy to dużo ? Czy nie przesadziliśmy trochę , heh ale wydaje mi się , że wszystko jest potrzebne z mojej listy. Przyjeżdża w przyszłym tygodniu i po świętach jedziemy wszystko kupić, a 3 wizyta.
W tygodniu ma przyjść prezent od mojej mamy dla małej :)
Zobacz załącznik 843147
Bardzo nam się podoba :) a ja dzisiaj byłam po odżywkę do paznokci i kupiłam Eveline 6w1 ( wiem , że było już dużo na ten temat, ale nie pamiętam, czy można jej używać w ciąży ? )
Przy okazji zachaczylam o Pepco :D
Zobacz załącznik 843148
Miłego Dnia :* zabieram się za lekturke :D jeszcze 500postow :D
Piękny ten bujaczek i ciuszki również :*

U mnie masakra i to dosłownie. W nocy mieliśmy istną powódź w mieszkaniu. Pękł wężyk od baterii i ciepła woda lała się wszędzie. Jak mnie obudził szum o 3:30 to wody miałam w kuchni i w przedpokoju po kostki :/ Zalalismy dwa mieszkania pod nami, na parterze. U nas panele do wymiany ok 35m2. Sciany do odmalowania i zobaczymy co jeszcze, bo meble też obserwaly stojąc w wodzie. U sąsiadek też sporo do zrobienia.
Mieszkamy tu 3 lata, panele były nowe. Bateria w kuchni ma 1,5 roku :/
Ubezpieczeni byliśmy, ale bez OC. Takze koszt remontu u sąsiadek pokrywami sami :/

Ale najważniejsze, że Stasiu kopie i chyba dalej ma się dobrze.
O jejku współczuję atrakcji

reklama
@Onaszczesliwa2018, nie wiem już co Ci napisać... naprawdę ta ciąża Cię testuje... Pamiętaj że możesz nam tu marudzić ile wlezie! :*

No nie wiem :D Ja w drugiej też nie gardzę zakupami :D Ja z kolei myślę sobie że to moja ostatnia ciąża i więcej nie będę miała takiego funu i przyjemności, lubię ładne rzeczy i sprawia mi czystą przyjemność wybieranie nawet pieluszek flanelowych :) Myślę że to jednak kwestia charakteru... zeżarłby mnie stres że będę czegoś potrzebować po porodzie i będę musiała wysyłać po to innych a następnie czekać aż upierze się i wyschnie, albo że trafię do szpitala wcześniej i wtedy ten sam finał- że inni będą ogarniać rzeczy za mnie, itp. itd :)

Jakiejś szlifierki kątowej nie masz pod ręką...? ;)

@Dorotea., ja pierdziu, "przechlapana" akcja.. Wspólczuję bardzo...
Dziękuję [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Do góry