reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Wiesz ze nie mam pojęcia.. [emoji23] chyba tylko w.necie poczytać...Jola uzalezniasz to gdzie będziesz rodzić od rozmiaru pęta kiełbasianego? [emoji23][emoji23]

hchygzu3560fzqmv.png
Na wszelki wypadek z tego wycia wykluczmy też czerwiec jakby którejś się pospieszyło [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

reklama
A...co do kiefys to nie ma co porownywac. Jednak wikszosc ludzi w naszym wieku ma wieksze lub mbiejsze wady kregoslupa. Wielu nie jest zdiagnozowanych. Ja wychodze z zalozenia, ze wole nie ryzykowac jesli moge czyms dziecku zasxkodzic. Oczywiscie nie da sie wszystkiego uniknac, ani uniknac popelniania bledow. Ale jesli wiem, ze cos moze zaszkodzic to statam sie tego nie robic.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Myślę, że z roku na rok świadomość ludzi jest większa :) ale myślę, że niestety najgorszy jest nasz styl życia i to ma największy wpływ na kregoslup ... Garbienie przy chodzeniu, noszeniu plecaka, przy odrabianiu lekcji, zbyt duża poduszka do spania... To chyba gorsze zło niż źle dobrany materac u niemowlaka

f2w39n7303c24ozn.png

Nabrałaś apetytu...? ;) ECZ Otwock jakby co :) Next time mogę zgarnąć, bo M. nie rusza ;) Ale muszę przyznać że ogólnie mają nawet apetyczne wyżywienie, serio serio.
Nieee, po prostu sie zastanawiam gdzie nie żałują :) Jak ja leżałam w szpitalach to sie nie dostawało kiełbasy tylko 1/3 parówki i to takiej bleee. Ato nawet apetycznie na warunki szpitalne :)

Wiesz ze nie mam pojęcia.. [emoji23] chyba tylko w.necie poczytać...Jola uzalezniasz to gdzie będziesz rodzić od rozmiaru pęta kiełbasianego? [emoji23][emoji23]

hchygzu3560fzqmv.png
Przypuszczam, że jakiś miesiac przed porodem kiełbasy(if you know :D) już nie będę widziała to może chociaż taką po porodzie zobacze :D

Przypuszczam, że jakiś miesiac przed porodem kiełbasy(if you know :D) już nie będę widziała to może chociaż taką po porodzie zobacze :D

Po pierwsze: tak jakoś myślałam że pytanie o kiełbę ma drugie dno :D Po drugie: myślę że jak będzie Ci się już dłużyło po terminie to Twoja domowa kiełba będzie w mega niebezpieczeństwie :-D:-D

Coraz większy, ale kształt chyba do końca ciąży będzie taki śmieszny[emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
No mam nadzieję że jednak będzie w końcu piłeczka :D

Smieszny tzn szpiczasty :) nie mam nic złego na myśli bo jest bardzo ładny i zgrabniutki [emoji4]

f2w39n7303c24ozn.png
Oj tam, już się tak nie tłumacz [emoji28]

Ola powoli, ale rosniecie[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Noo powoli :yes: Oby nie załącz tydzień przed ślubem nadganiać :D

Ola No piekny brzuszek !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki :p ale ja chcę piłeczkę :-D

Ja leżę sobie właśnie lecą kości [emoji23][emoji4]
Mąż szedł na 18stą do pracy marcelina się bawi wiec ja odpoczywam [emoji4] to jest plus ze pierwsze dziecko jest takie samodzielne

Też oglądam kości[emoji2]

Napisane na HTC Desire 830 dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

1521484287-e7aea5b23177f7b7-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny prosz do opinie
To płaszcz jest w różnych kolorach materiał coś jak marynarki podoba się wam??
Co myślicie o takich cienkich płaszczach ?

reklama
No mam nadzieję że jednak będzie w końcu piłeczka :D

Oj tam, już się tak nie tłumacz [emoji28]

Noo powoli :yes: Oby nie załącz tydzień przed ślubem nadganiać :D

Dzięki [emoji14] ale ja chcę piłeczkę :-D
To tluszczyku musisz nabrac [emoji16] bo masz szczuplutki brzuszek [emoji16] albo jak macica pójdzie wyżej, dzieciątko będzie wieksze i wód będzie więcej w worku owodniowym to będzie piłeczka [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry