reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Po jednej kropelce nie. Bardzo fajnie rozrzedza wydzieline przy katarze. Ale wygodniejszy jest oczywiscie spray[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
O sprey pamiętam, że siostra psikala to strasznie tego Maluszki nie lubią, ale później chociaż im się lepiej oddycha a to bardzo ważne :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
I bardzo popularne : nigdy k**a więcej [emoji23]

O tak...! W szkole rodzenia położna nam opwiadała że nawet przedmioty czasami lecą w kierunku mężów :D

Wiesz ze nie mam pojęcia.. [emoji23] chyba tylko w.necie poczytać...Jola uzalezniasz to gdzie będziesz rodzić od rozmiaru pęta kiełbasianego? [emoji23][emoji23]

Hahahaha ty patrz, nie pomyślałam, ale może faktycznie Jolka robi research

BTW @Jola92 a może Ł doceni tą nową "fryzurę'...? :p :D

Ja to chyba jestem zdania, że nie można popadać w przesade :) jeśli się kładzie dziecko na max 15minut to nic mu się nie stanie :) często dzieci są kladzobe także na normalnych domowych kanapach mimo tego, że nie ma odpowiedniego materacyka :) a poza tym kiedyś ludzie byli zdrowi a nie było tylu badań [emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png
Oczywiscie, zgadzam sie z tym. Na chwile nic nie zaszkodzi[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Oczywiscie, zgadzam sie z tym. Na chwile nic nie zaszkodzi[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Najgorzej jak rodzice trzymają w tym Maluszki całymi dniami... A jak wyciągają to wkladaja do nosidelka samochodowego i tak leży i spi... A widziałam wielu takich ... Dzieciaczka ani na plecki ani na brzuszek na płasko nie kładą i dzieci miesni nie ćwiczą...

f2w39n7303c24ozn.png

Ja to chyba jestem zdania, że nie można popadać w przesade :) jeśli się kładzie dziecko na max 15minut to nic mu się nie stanie :) często dzieci są kladzobe także na normalnych domowych kanapach mimo tego, że nie ma odpowiedniego materacyka :) a poza tym kiedyś ludzie byli zdrowi a nie było tylu badań [emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png
A...co do kiefys to nie ma co porownywac. Jednak wikszosc ludzi w naszym wieku ma wieksze lub mbiejsze wady kregoslupa. Wielu nie jest zdiagnozowanych. Ja wychodze z zalozenia, ze wole nie ryzykowac jesli moge czyms dziecku zasxkodzic. Oczywiscie nie da sie wszystkiego uniknac, ani uniknac popelniania bledow. Ale jesli wiem, ze cos moze zaszkodzic to statam sie tego nie robic.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry