reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

1521484287-e7aea5b23177f7b7-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny prosz do opinie
To płaszcz jest w różnych kolorach materiał coś jak marynarki podoba się wam??
Co myślicie o takich cienkich płaszczach ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam bardzo podobny tylko że czarny [emoji4] i zawsze się mega spisywał

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No mam nadzieję że jednak będzie w końcu piłeczka :D

Oj tam, już się tak nie tłumacz [emoji28]

Noo powoli :yes: Oby nie załącz tydzień przed ślubem nadganiać :D

Dzięki :p ale ja chcę piłeczkę :-D

Naprawdę ciesz się ze masz taki ja mam już taka piłkę i strasznie mi ciężko skora znów będzie naciągnięta po porodzie
Gorzej z zakupami
Ja mam 160 wzrostu i mam wrażenie ze moja piłka mnie poszerza a to mega nie korzystne dla oka [emoji23]

To tluszczyku musisz nabrac [emoji16] bo masz szczuplutki brzuszek [emoji16] albo jak macica pójdzie wyżej, dzieciątko będzie wieksze i wód będzie więcej w worku owodniowym to będzie piłeczka [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Tłuszczyku to nie chce bo mi się odkłada na tyłku i udach :p

1521485385-e19177b95af24aae-aaaaaa.jpeg

Czy lepszy płaszczyk zamsz ?? Tez różne kolory jak myślicie ?

Ten jest super, bardzo ładny :)

Najgorzej jak rodzice trzymają w tym Maluszki całymi dniami... A jak wyciągają to wkladaja do nosidelka samochodowego i tak leży i spi... A widziałam wielu takich ... Dzieciaczka ani na plecki ani na brzuszek na płasko nie kładą i dzieci miesni nie ćwiczą...

f2w39n7303c24ozn.png
Albo woza w foteliku na stelazu godzinami, zamiast w gondoli. A juz na te poduszki w wozkach to zupelnie patrzec nie moge.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Myślę, że z roku na rok świadomość ludzi jest większa :) ale myślę, że niestety najgorszy jest nasz styl życia i to ma największy wpływ na kregoslup ... Garbienie przy chodzeniu, noszeniu plecaka, przy odrabianiu lekcji, zbyt duża poduszka do spania... To chyba gorsze zło niż źle dobrany materac u niemowlaka

f2w39n7303c24ozn.png
Pewnie, ze nasze przyzwyczajenia maja duzy wplyw. Jednak specjalisci sie wypowiadaja, ze nasze postepowanie w wieku niemowlecym ma duzu wplyw na pozniejsxy rozwoj dzieci. Oczywiscie nie beda to zaraz jakies wielkie wady, a delikatne niedociagniecia.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

1521484287-e7aea5b23177f7b7-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny prosz do opinie
To płaszcz jest w różnych kolorach materiał coś jak marynarki podoba się wam??
Co myślicie o takich cienkich płaszczach ?

Zupelnie nie w mpim stylu, wiec nie pomoge[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry