reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

1521484287-e7aea5b23177f7b7-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny prosz do opinie
To płaszcz jest w różnych kolorach materiał coś jak marynarki podoba się wam??
Co myślicie o takich cienkich płaszczach ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam bardzo podobny tylko że czarny [emoji4] i zawsze się mega spisywał

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No mam nadzieję że jednak będzie w końcu piłeczka :D

Oj tam, już się tak nie tłumacz [emoji28]

Noo powoli :yes: Oby nie załącz tydzień przed ślubem nadganiać :D

Dzięki :p ale ja chcę piłeczkę :-D

Naprawdę ciesz się ze masz taki ja mam już taka piłkę i strasznie mi ciężko skora znów będzie naciągnięta po porodzie
Gorzej z zakupami
Ja mam 160 wzrostu i mam wrażenie ze moja piłka mnie poszerza a to mega nie korzystne dla oka [emoji23]

To tluszczyku musisz nabrac [emoji16] bo masz szczuplutki brzuszek [emoji16] albo jak macica pójdzie wyżej, dzieciątko będzie wieksze i wód będzie więcej w worku owodniowym to będzie piłeczka [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Tłuszczyku to nie chce bo mi się odkłada na tyłku i udach :p

1521485385-e19177b95af24aae-aaaaaa.jpeg

Czy lepszy płaszczyk zamsz ?? Tez różne kolory jak myślicie ?

Ten jest super, bardzo ładny :)

Najgorzej jak rodzice trzymają w tym Maluszki całymi dniami... A jak wyciągają to wkladaja do nosidelka samochodowego i tak leży i spi... A widziałam wielu takich ... Dzieciaczka ani na plecki ani na brzuszek na płasko nie kładą i dzieci miesni nie ćwiczą...

f2w39n7303c24ozn.png
Albo woza w foteliku na stelazu godzinami, zamiast w gondoli. A juz na te poduszki w wozkach to zupelnie patrzec nie moge.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Myślę, że z roku na rok świadomość ludzi jest większa :) ale myślę, że niestety najgorszy jest nasz styl życia i to ma największy wpływ na kregoslup ... Garbienie przy chodzeniu, noszeniu plecaka, przy odrabianiu lekcji, zbyt duża poduszka do spania... To chyba gorsze zło niż źle dobrany materac u niemowlaka

f2w39n7303c24ozn.png
Pewnie, ze nasze przyzwyczajenia maja duzy wplyw. Jednak specjalisci sie wypowiadaja, ze nasze postepowanie w wieku niemowlecym ma duzu wplyw na pozniejsxy rozwoj dzieci. Oczywiscie nie beda to zaraz jakies wielkie wady, a delikatne niedociagniecia.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

1521484287-e7aea5b23177f7b7-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny prosz do opinie
To płaszcz jest w różnych kolorach materiał coś jak marynarki podoba się wam??
Co myślicie o takich cienkich płaszczach ?

Zupelnie nie w mpim stylu, wiec nie pomoge[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry