SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Na 12h idę [emoji16]To wizytujemy razem [emoji4] na którą godzinę?
Aniołek 31.07.2017 (*)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na 12h idę [emoji16]To wizytujemy razem [emoji4] na którą godzinę?
Aniołek 31.07.2017 (*)
A Ty? [emoji16]To wizytujemy razem [emoji4] na którą godzinę?
Aniołek 31.07.2017 (*)
To równiutko [emoji2] ja 11:45 [emoji4]Na 12h idę [emoji16]
Będziemy się stresowaly/niecierpliwily razem [emoji16]To równiutko [emoji2] ja 11:45 [emoji4]
Aniołek 31.07.2017 (*)
Bardzo fadna fura[emoji5]Cześć dziewczyny super wasze fury właśnie moja też dojechała więc też się pochwalę
Napisane na HTC Desire 830 dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wzielam sobie lusterko do lazienki na wszelki wypadek, ale jeszcze tym razem dalam rade bez. Za to jak sie zasapalam[emoji6]Ja przed czwartkiem muszę ogarnąć podwozie i już myślę jak mam tego dokonać nic nie widząc [emoji23][emoji23]
Aniołek 31.07.2017 (*)
Dzięki[emoji2]Bardzo fadna fura[emoji5]
Aniołek[*] 8.08.2017
Moja to sama nie wiem czy wierzy w te wszystkie magiczne postacie czy chce wierzyc ze wzgledu na prezenty[emoji3]Moja to będzie udawać że istnieje byle by prezent byl. Taki typ[emoji5]
Wydaje mi sie, ze sie da ale nie pamietam juz.Dziewczyny które mają ten Bujaczek z Fischer Price z lwem, da się ściągnąć materiał do prania?