reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie no nie jest nami jeszcze aż tak źle przecież jeszcze mimo brzucha wszystko widać jak się pogimnastykujemy[emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
No ja wczoraj się tam ogarniałam i myślac, że już skończyłam wzięłam lusterko żeby zobaczyć czy jest ok. Okazało sie ze wygoliłam tam sobie intymną wersję fryzury na niemieckiego dyktatora. Masakra :D

reklama
No ja wczoraj się tam ogarniałam i myślac, że już skończyłam wzięłam lusterko żeby zobaczyć czy jest ok. Okazało sie ze wygoliłam tam sobie intymną wersję fryzury na niemieckiego dyktatora. Masakra :D

...ja kiedyś byłam na wosku i laska tak się ze mną zagadała że z kolei poleciała po całości... obie byłyśmy lekko w szoku a ona zaczęła coś mówić że "chyba nie da się naprawić":-D:-D no raczej.... :-D:-D

Ogólnie rzęsy- o ile nie są jak doczepiona szczota [emoji1]- to chyba niewielu facetów zauważy ale jak założysz jakąś fajną bieliznę, nawet w ciąży, to już na bank [emoji1]
Co do smoczków to na porodówce jedna z dziewczyn zapomniała spakować, a urodził się jej mega wyjec i mąż pędził kupować [emoji1]

Słuchaj, teraz to już nie ma wyjścia [emoji1] Dasz radę [emoji1] A apropos zdjęcia które wrzuciłaś- to młody chodzi tak późno do żlobka? Z ciekawości pytam [emoji4]

@Karla88, gratulacje dla męża! Opijecie to chyba jakąś bavarią? [emoji1] Kurcze, nauka jak człowiek już ma trochę więcej lat, to podwójnie ciężka praca.. Fajnie że już macie za sobą

Dzięki! Zapomniałabym...! [emoji33]

@peszek, fajne płytki!

@martaaa515, a te "kontrolerki" sprawdzają np. dokumenty..? Czy faktycznie możesz posadzić siostrę na czatach? :oo2:

@Jola92, fura wybrana? [emoji4] Piękny kolaż jedzeniowo- piżamowy [emoji1]

@Margana, post: 16434445, jak tam depilacja? Dałaś radę wszystko co było w palnie czy lecisz na raty? [emoji1]

Apropos rozmów o jedzeniu w szpitalu- kolacja u M. dzisiaj, właśnie mi przysłał [emoji1] Szynka z warzywami nawet apetyczna ale kiełba naprawdę imponująca...! :-D:-D

1521480247-482d86fc98c8273c-aaaaaa.jpeg
Weź nawet nie strasz mnie mega wyjcem :D

Leżę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

reklama
@Jola92, fura wybrana? [emoji4] Piękny kolaż jedzeniowo- piżamowy [emoji1]

Apropos rozmów o jedzeniu w szpitalu- kolacja u M. dzisiaj, właśnie mi przysłał [emoji1] Szynka z warzywami nawet apetyczna ale kiełba naprawdę imponująca...! :-D:-D

1521480247-482d86fc98c8273c-aaaaaa.jpeg
Zawęziliśmy wybór do 2. W weekend jedziemy sie przejechać jeszcze raz i jednym i drugim i decydujemy które kupujemy :) Tylko na takie z fabryki bedzie trzeba czekac 15 tygodni :O chyba że bedzie w którymkolwiek salonie w kraju.
Jeśli to nie tajemnica to w którym szpitalu dają takie kiełbachy? :D

Do góry