reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Haha, mi sie ten widok akurat nie podoba. Dlatego mojaj nigdy nie pozwalalam na dwor zabietac smoka[emoji6]
A co do mowy to mojej smok w niczym nie przeszkadzal[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
To jak mówić jeśli dziecko ma ciągle smoka w buzi i ciągle go ssie? Nie widziałam takiej sytuacji nigdy w pracy

f2w39n7303c24ozn.png

Powiem Ci, że odkąd jestem w ciąży to jakoś zapominam o tym, żeby starać się wyglądać sexi, muszę popracować nad sobą [emoji14] A pończochy to dodatkowy plus bo nie muszę martwić się, że będą uciskać albo się zsuwać [emoji4] Wczoraj przykleiłam sobie połówki sztucznych rzęs ale oczywiście mój Marcin nie zauważył [emoji14] Dopiero jak moja mama powiedziała to się obudził, że no faktycznie [emoji1] [emoji28]

Ogólnie rzęsy- o ile nie są jak doczepiona szczota [emoji1]- to chyba niewielu facetów zauważy ale jak założysz jakąś fajną bieliznę, nawet w ciąży, to już na bank [emoji1]
Co do smoczków to na porodówce jedna z dziewczyn zapomniała spakować, a urodził się jej mega wyjec i mąż pędził kupować [emoji1]

U mnie różnica wieku wyszła sama... W sumie nie chcieliśmy zbyt długo czekać, no ale to i tak spore zaskoczenie. No i chyba właśnie będę się rozdwajać[emoji4]

Słuchaj, teraz to już nie ma wyjścia [emoji1] Dasz radę [emoji1] A apropos zdjęcia które wrzuciłaś- to młody chodzi tak późno do żlobka? Z ciekawości pytam [emoji4]

@Karla88, gratulacje dla męża! Opijecie to chyba jakąś bavarią? [emoji1] Kurcze, nauka jak człowiek już ma trochę więcej lat, to podwójnie ciężka praca.. Fajnie że już macie za sobą

Już w ten weekend przestawiamy zegarki o h więc dłużej będzie jasno [emoji16]

Dzięki! Zapomniałabym...! [emoji33]

@peszek, fajne płytki!

@martaaa515, a te "kontrolerki" sprawdzają np. dokumenty..? Czy faktycznie możesz posadzić siostrę na czatach? :oo2:

@Jola92, fura wybrana? [emoji4] Piękny kolaż jedzeniowo- piżamowy [emoji1]

@Margana, post: 16434445, jak tam depilacja? Dałaś radę wszystko co było w palnie czy lecisz na raty? [emoji1]

Apropos rozmów o jedzeniu w szpitalu- kolacja u M. dzisiaj, właśnie mi przysłał [emoji1] Szynka z warzywami nawet apetyczna ale kiełba naprawdę imponująca...! :-D:-D

1521480247-482d86fc98c8273c-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry