reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Haha, mi sie ten widok akurat nie podoba. Dlatego mojaj nigdy nie pozwalalam na dwor zabietac smoka[emoji6]
A co do mowy to mojej smok w niczym nie przeszkadzal[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
To jak mówić jeśli dziecko ma ciągle smoka w buzi i ciągle go ssie? Nie widziałam takiej sytuacji nigdy w pracy

f2w39n7303c24ozn.png

Powiem Ci, że odkąd jestem w ciąży to jakoś zapominam o tym, żeby starać się wyglądać sexi, muszę popracować nad sobą [emoji14] A pończochy to dodatkowy plus bo nie muszę martwić się, że będą uciskać albo się zsuwać [emoji4] Wczoraj przykleiłam sobie połówki sztucznych rzęs ale oczywiście mój Marcin nie zauważył [emoji14] Dopiero jak moja mama powiedziała to się obudził, że no faktycznie [emoji1] [emoji28]

Ogólnie rzęsy- o ile nie są jak doczepiona szczota [emoji1]- to chyba niewielu facetów zauważy ale jak założysz jakąś fajną bieliznę, nawet w ciąży, to już na bank [emoji1]
Co do smoczków to na porodówce jedna z dziewczyn zapomniała spakować, a urodził się jej mega wyjec i mąż pędził kupować [emoji1]

U mnie różnica wieku wyszła sama... W sumie nie chcieliśmy zbyt długo czekać, no ale to i tak spore zaskoczenie. No i chyba właśnie będę się rozdwajać[emoji4]

Słuchaj, teraz to już nie ma wyjścia [emoji1] Dasz radę [emoji1] A apropos zdjęcia które wrzuciłaś- to młody chodzi tak późno do żlobka? Z ciekawości pytam [emoji4]

@Karla88, gratulacje dla męża! Opijecie to chyba jakąś bavarią? [emoji1] Kurcze, nauka jak człowiek już ma trochę więcej lat, to podwójnie ciężka praca.. Fajnie że już macie za sobą

Już w ten weekend przestawiamy zegarki o h więc dłużej będzie jasno [emoji16]

Dzięki! Zapomniałabym...! [emoji33]

@peszek, fajne płytki!

@martaaa515, a te "kontrolerki" sprawdzają np. dokumenty..? Czy faktycznie możesz posadzić siostrę na czatach? :oo2:

@Jola92, fura wybrana? [emoji4] Piękny kolaż jedzeniowo- piżamowy [emoji1]

@Margana, post: 16434445, jak tam depilacja? Dałaś radę wszystko co było w palnie czy lecisz na raty? [emoji1]

Apropos rozmów o jedzeniu w szpitalu- kolacja u M. dzisiaj, właśnie mi przysłał [emoji1] Szynka z warzywami nawet apetyczna ale kiełba naprawdę imponująca...! :-D:-D

1521480247-482d86fc98c8273c-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry