G
gosc12
Gość
600postow Dobry wieczór
Po trochu może ogarnę miłego wieczoru
Po trochu może ogarnę miłego wieczoru
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jak mówić jeśli dziecko ma ciągle smoka w buzi i ciągle go ssie? Nie widziałam takiej sytuacji nigdy w pracyHaha, mi sie ten widok akurat nie podoba. Dlatego mojaj nigdy nie pozwalalam na dwor zabietac smoka[emoji6]
A co do mowy to mojej smok w niczym nie przeszkadzal[emoji6]
Aniołek[*] 8.08.2017
Jeśli dziecko czasem wyjmuję i mówi to nie ma problemu, ale są takie co nie wyjmuję z buziMoim akurat też Marysia na 1.5 roku mówiła, już zdaniami. Kacper na 2 latka. Ale kiedyś tez słyszałam opinie, że może opóźniać mowe
Nie no nie jest nami jeszcze aż tak źle przecież jeszcze mimo brzucha wszystko widać jak się pogimnastykujemy[emoji16]Ja przed czwartkiem muszę ogarnąć podwozie i już myślę jak mam tego dokonać nic nie widząc [emoji23][emoji23]
Aniołek 31.07.2017 (*)
To wizytujemy razem [emoji4] na którą godzinę?Ja też idę w ten czwartek [emoji16][emoji16] już się nie mogę doczekać
Ja już nic nie widzę zza brzucha [emoji4]Nie no nie jest nami jeszcze aż tak źle przecież jeszcze mimo brzucha wszystko widać jak się pogimnastykujemy[emoji16]
Powiem Ci, że odkąd jestem w ciąży to jakoś zapominam o tym, żeby starać się wyglądać sexi, muszę popracować nad sobą [emoji14] A pończochy to dodatkowy plus bo nie muszę martwić się, że będą uciskać albo się zsuwać [emoji4] Wczoraj przykleiłam sobie połówki sztucznych rzęs ale oczywiście mój Marcin nie zauważył [emoji14] Dopiero jak moja mama powiedziała to się obudził, że no faktycznie [emoji1] [emoji28]
U mnie różnica wieku wyszła sama... W sumie nie chcieliśmy zbyt długo czekać, no ale to i tak spore zaskoczenie. No i chyba właśnie będę się rozdwajać[emoji4]
Już w ten weekend przestawiamy zegarki o h więc dłużej będzie jasno [emoji16]
Też mi się bardzo podobal, ale jak już ten wpadł mi w oko to koniec [emoji16] chyba ten liść mnie urzekł,kolor, materiał i melodyjkiMieliśmy dżunglę z Fisher Price i była super [emoji4] teraz kupiłam z Bright Stars [emoji4]
Aniołek 31.07.2017 (*)
A jak to można sprawdzić ?Chyba nie ale pewna nie jestem
A do czego? Do inchalatora?Myślę że to sól fizjologiczna w ampułkach