reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

I dobrze, potrafi o siebie zadbac [emoji16]

hchygzu3560fzqmv.png
Racja☺️ tak jeszcze o tym nie pomyślałam ☺️

reklama
No ja też wolę zielony, spacerówki nie mam bo dla mnie są niefunkcjonalne;) wolę coś lzejszegoSuper, ja kupię rainforest ż fischera:) Moje ż racji autyzmu są tak racjonalne .że jak wspomniałam coś o wróżce zembuszce to mi powiedziały żebym nie swirowala bo nie są dzidziusiami[emoji23] Super fura, pewnie lekki :)

hchygzu3560fzqmv.png
Wybraliśmy model typowo miejski bo u nas wszędzie chodniki i rzeczywiście jest lekki i składa się jak parasolka do małych rozmiarów[emoji2]

Napisane na HTC Desire 830 dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sama do 3 roku życia miałam "tutusia " i kiedyś przy zabawie mama zapytała czy wyrzucimy bo już taki brzydki i podobno zgodziłam się potem tylko pierwsze spanie było ciężkie bez niego , a tak to odszedł w niepamięć mama powiedziała , że nie chciała go wcześniej mi wyrzucać czy chować tylko robiła podejścia no i za któryms się udało i sama podjęłam "swiadomie " ta decyzję [emoji3] ciekawe jaki będzie Fabi [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Noo, ale 3 letnie dziecko to już trochę duże na smoczek [emoji16][emoji16] ja to po roku zamierzam na pewno odstawic smoczek

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry