kinga30
Fanka BB :)
Racja tak jeszcze o tym nie pomyślałamI dobrze, potrafi o siebie zadbac [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Racja tak jeszcze o tym nie pomyślałamI dobrze, potrafi o siebie zadbac [emoji16]
Bardzo milutki [emoji16] to mnie w nim urzekło [emoji16]A powiedz mi czy On jest taki "mily" w dotyku? Bo wygląda właśnie tak mega przytulnie i przez to mi się spodobał
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Wybraliśmy model typowo miejski bo u nas wszędzie chodniki i rzeczywiście jest lekki i składa się jak parasolka do małych rozmiarów[emoji2]No ja też wolę zielony, spacerówki nie mam bo dla mnie są niefunkcjonalne wolę coś lzejszegoSuper, ja kupię rainforest ż fischera Moje ż racji autyzmu są tak racjonalne .że jak wspomniałam coś o wróżce zembuszce to mi powiedziały żebym nie swirowala bo nie są dzidziusiami[emoji23] Super fura, pewnie lekki
Noo, ale 3 letnie dziecko to już trochę duże na smoczek [emoji16][emoji16] ja to po roku zamierzam na pewno odstawic smoczekJa sama do 3 roku życia miałam "tutusia " i kiedyś przy zabawie mama zapytała czy wyrzucimy bo już taki brzydki i podobno zgodziłam się potem tylko pierwsze spanie było ciężkie bez niego , a tak to odszedł w niepamięć mama powiedziała , że nie chciała go wcześniej mi wyrzucać czy chować tylko robiła podejścia no i za któryms się udało i sama podjęłam "swiadomie " ta decyzję [emoji3] ciekawe jaki będzie Fabi [emoji4]
Ojj tak [emoji16] lubię leżeć na hamaku, słuchać jak dzieciol stuka i czytać książkęOhhh pięknie taki "reset"[emoji7] [emoji7]
Aj... Szkoda... Ale chociaż dobrze, że można poczytać jakie ma funkcjeHaha bardzo dosadnie to ujęłaś
Taaak sama słodycz dzieciaczki ze smoczkami
No właśnie tego nie znalazłam.
Albo popatrz czy w jakimś smyku lub innym sklepie z artykułami dziecięcymi go nie ma bo może można sprawdzić funkcje w sklepieHaha bardzo dosadnie to ujęłaś
Taaak sama słodycz dzieciaczki ze smoczkami
No właśnie tego nie znalazłam.
Ja też idę w ten czwartek [emoji16][emoji16] już się nie mogę doczekaćWłaśnie ja też się zastanawiam ile mała juz wazy za tydzień usg mam w czwartek juz nie mogę się doczekać aż ja zobaczę
Jest prawie na plasko więc myślę, że można skoro jest napisane 0 plusMozna od poczatku pod warunkiem, ze jest rozkladany do pozycji na plasko i ma usztywniane plecy.
Aniołek[*] 8.08.2017