reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hejka,

Atomek - tak,ja mialam,ale sladowe ilosci. Nic takiego zeby sie martwic :-)
Mi ostatnie kilka dni znowu serce kolacze i zadyszki lapie czesto. Widocznie przez rosnaca macice inne organy naciskaja na przepone lub pluca i ciezej sie oddycha.

Veraska - duzo zdrowka ! dobrze,ze juz czujesz sie lepiej

Ja dzisiaj wzielam wolne,a jutro Swieto Narodowe,a ze wypada w sobote to mamy wolny poniedzialek. Baja !

Milego dnia
Mnie jak wczoraj gin zobaczyła jak sapie po wejściu na 1 piętro to wysyła mnie na ekg ale a tego co piszecie to też macie takie historie więc tym się nie przejmuje. A śladowe ilości to ile? Pamiętasz?

Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
dziewczyny to jest jakas porazka od pon robimy rozmowy kwalifikacyjne na moje stanowiko wierzycie ze nie ma nikogo konkretnego.. albo nie przychodzą albo sa to takie pustaki ze szok.. nie wymagam za duzo z szefem ale musi to byc dziewczyna ogarnieta ktora bedzie umiala gadac z klientami mam pod soba ok 100 firm kazdy mnie zna bo 6 lat juz pracuje wiec musi tez miec dobre gadane z tymi klientami isc na ustepstwa doradzic do tego musi szybko zalapac liczenie metrazu rusztowan nie wiem moze brzmi to groznie ale naprawde nie ma zadnej filozofii jak tak dalej bedzie to pojde urodzic w czasie pracy i wroce zrobic raport dobowy....

Uwierzę we wszystko. Na zwolnieniu jestem od początku stycznia a do dnia dzisiejszego nie ma nikogo na moje zastępstwo. Wymagania są spore, bo mam lata doświadczeń zawodowych. Ale i tak nie rozumiem czemu się specjalistom nie chce pracować a zgłaszają się osoby, które nawet wstępnej - formalnej weryfikacji nie przechodzą. Wolałbym już wyszkolić kogoś zaraz po studiach, ale na to był czas w pierwszym trymestrze kiedy pracowałam a nie teraz gdy leżę w domu :/ Szkoda mi tej mojej pracy, od czasu do czasu konsultuje przypadki przez telefon lub mailowo. Wtedy też ja się od razu lepiej czuje...

Uwierzę we wszystko. Na zwolnieniu jestem od początku stycznia a do dnia dzisiejszego nie ma nikogo na moje zastępstwo. Wymagania są spore, bo mam lata doświadczeń zawodowych. Ale i tak nie rozumiem czemu się specjalistom nie chce pracować a zgłaszają się osoby, które nawet wstępnej - formalnej weryfikacji nie przechodzą. Wolałbym już wyszkolić kogoś zaraz po studiach, ale na to był czas w pierwszym trymestrze kiedy pracowałam a nie teraz gdy leżę w domu :/ Szkoda mi tej mojej pracy, od czasu do czasu konsultuje przypadki przez telefon lub mailowo. Wtedy też ja się od razu lepiej czuje...

ej ja dzwonilam umowic sie na rozmowy kwalifikacyjne i mowie ze zapraszam w pt na 7:00 i taka cisza po czym laska mi mówi tak szybko??? mi z rana nie pasuje za bardzo wtf??!!!??

u mnie juz jest skreslona ...

Rozmowa telefoniczna z moim mężem
Ja- Zamawiałeś może szlifierkę? Właśnie był kurier
Ł- Tak, już przyszła? Super
Ja- A po co Ci szlifierka?
Ł- jeszcze nie wiem
:D

Od przybytku... ;)

A to po ile czego kupujesz? Bo ja już sama nie wiem czy coś dokupywać czy starczy.

Mam kartkę w domu, spisałam ile czego mam, mogę Ci wieczorem wrzucić. Ogólnie stwierdziłam że nie mam na te 2 mce np. rampersów (krótkie nogawki i rękaw) ewentualnie tylko bodziaki z krótkim rękawem. Brakuje mi też po kilka szt pajaców na wypadek gdyby lato było chłodne, ogólnie mam wszystko już wrzucone do koszyka w H&M i czekam aż będzie jakaś promocja :D Niestety u nas jest przechlapane, że musimy mieć WSZYSTKO nawet na lato, bo za cholere nie zgadniesz czy będzie tydzień upałów czy 1.5 mca..

Od przybytku... ;)

Mam kartkę w domu, spisałam ile czego mam, mogę Ci wieczorem wrzucić. Ogólnie stwierdziłam że nie mam na te 2 mce np. rampersów (krótkie nogawki i rękaw) ewentualnie tylko bodziaki z krótkim rękawem. Brakuje mi też po kilka szt pajaców na wypadek gdyby lato było chłodne, ogólnie mam wszystko już wrzucone do koszyka w H&M i czekam aż będzie jakaś promocja :D Niestety u nas jest przechlapane, że musimy mieć WSZYSTKO nawet na lato, bo za cholere nie zgadniesz czy będzie tydzień upałów czy 1.5 mca..
Ja mam chyba 1 czy 2 rampersy z tego jeden po siostrzenicy. A np ile myślisz, żeby mieć body z krótkim rękawem i ile z długim z rozmiaru 56?

W ogóle to muszę powoli ogarnąć jakąś cukiernię, co nam upiecze kołacze bo M do pracy musi wziąć sporą ilość no i ja też coś. Aż się boję ile nam za to zaśpiewają :p

reklama
@nagini84, dobre wiadomości :)

ej ja dzwonilam umowic sie na rozmowy kwalifikacyjne i mowie ze zapraszam w pt na 7:00 i taka cisza po czym laska mi mówi tak szybko??? mi z rana nie pasuje za bardzo wtf??!!!??

u mnie juz jest skreslona ...

Karla a normalnie pracujecie od 7.00? Może ma dziecka do odprowadzenia czy coś... wiesz, może nie skreślaj jeszcze jeśli ma dobre kwalifikacje..

Dobija mnie ta pogoda.. jest zimno a na dodatek pada grad.... i zaczynam się stresować dzisiejszym egzaminem ;/

Będziemy trzymać kciuki! Ja zdawałam w zimie, śnieg i ślisko i było ok :)

Do góry