reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

jakby to powiedziala przyjaciółka @Jola92 nie ***dol po co ci w realu przyjaciolka jak masz nas :D
Racja :) :*

Ja to w ogóle jak czytam te listy wyprawek dla dziecka to się zastanawiam czy nie mam za mało wszystkiego. Wszędzie piszą o przygotowaniach, praniu, prasowaniu a ja sobie myślę, że to prasowanie to przecież zajmie mi 20 min :p No bo prać i prasować będę przecież tylko 56 i 62, pieluchy i nic więcej.

reklama
To się nazywa silna wola :D Zazdroszczę Wam tych przyjaciółek, ja nie mam żadnej :( I mi brakuje czasami pogadania z kimś tak bliskim.

.

Ja prawdziwe przyjaciółki mogę policzyć na palcach jednej ręki. Resztę przyjaźni zweryfikował czas, a czasem nielojalność drugiej osoby. Czasem lepiej nie mieć żadnej, niż miec 10 ale fałszywych. Z resztą masz Nas :D

Ja prawdziwe przyjaciółki mogę policzyć na palcach jednej ręki. Resztę przyjaźni zweryfikował czas, a czasem nielojalność drugiej osoby. Czasem lepiej nie mieć żadnej, niż miec 10 ale fałszywych. Z resztą masz Nas :D
Kochane jesteście [emoji173] Czasem to przez to chwytam doła, teraz na szczęście mam M i będzie nasza Kruszynka, której poświęcę czas. M to się śmieje, że w końcu będzie miał chwilę wolnego ode mnie :D

Dziewczyny jakie kupujecie ubranka dla maluszków jaki rozmiar 50 czy 56?
I czy pod pajac ubiera sie tez Body z krótkim rękawem czy to juz za dużo bedzie?
Ja mam kilka na 50 ale to tylko kilka, reszta 56-62 [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Od wczoraj wieczorem moja mała nie śpi, ciągle ja czuję *.* Mam nadzieję , że nie usnie na badaniu. :D w końcu ja czuję regularnie *.* A wczoraj to było cudowne jak widziałam z K przez skórę *.*

Dziękuje dziewczyny za kciuki :):* dam.znac po :) póki co, jadę do Kielc i Was nadrabiam :)
Powodzenia

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

To się nazywa silna wola :D Zazdroszczę Wam tych przyjaciółek, ja nie mam żadnej :( I mi brakuje czasami pogadania z kimś tak bliskim.

Od następnej wizyty, tak myślę, że skoro teraz mam 5 kwietnia to chyba następna za 3 tygodnie czyli 26 kwietnia, więc urlop od 27go dopiero. Ale bierzemy ślub 21.04 i piątek przed chcę wziąć wolne, do tego 2 dni po urlopu okolicznościowego puls może jeden jeszcze wezmę normalny to w sumie wolne będę miała już prawie tydzień wcześniej.
Czyli jeszcze miesiąc ;) szybko zleci !

reklama
Do góry