reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mam chyba 1 czy 2 rampersy z tego jeden po siostrzenicy. A np ile myślisz, żeby mieć body z krótkim rękawem i ile z długim z rozmiaru 56?

W ogóle to muszę powoli ogarnąć jakąś cukiernię, co nam upiecze kołacze bo M do pracy musi wziąć sporą ilość no i ja też coś. Aż się boję ile nam za to zaśpiewają :p

...a to jakaś tradycja że się przynosi kołacze? Opowiadaj :)

Na pewno będę miała min. 6 szt- żeby nie stresować się co chwilę praniem, czy już wyschło, czy wstawiłam, czy znowu dziecko się nie os@#$%^&o :D

reklama
ej ja dzwonilam umowic sie na rozmowy kwalifikacyjne i mowie ze zapraszam w pt na 7:00 i taka cisza po czym laska mi mówi tak szybko??? mi z rana nie pasuje za bardzo wtf??!!!??

u mnie juz jest skreslona ...
Dajcie spokój... U mojego Ł zacząl sie nowy nabór. I komisja rekrutacyjna pyta jakiegoś gościa " Proszę wymienić wszystkie kraje mające dostęp do Morza Bałtyckiego" A gość coś tam wymienił i nagle mówi "Islandia" Tamci się dziwią i pytają "Islandia?" A koleś" No tak, przecież Islandia znajduje się między Polską a Szwecją"
Znowu u Nas raz byłam świadkiem jak koleś do kobiety od rekrutacji wypalił z tekstem "No w sumie to chciałbym dla Was pracować, ale musicie mi zaproponować wiecej na start, no i oczywiscie ja nie bedę pracował w weekendy"... Koleś myślał ze na lotnisku sie pracuje od poniedziałku do piątku 8-16

...a to jakaś tradycja że się przynosi kołacze? Opowiadaj :)

Na pewno będę miała min. 6 szt- żeby nie stresować się co chwilę praniem, czy już wyschło, czy wstawiłam, czy znowu dziecko się nie os@#$%^&o :D
Na śląsku jest taki zwyczaj, że do pracy zanosi się kołacze (z serem, z makiem i przeważnie z posypką ale słyszałam też że z jabłkiem). Ten kołacz też można dać gościom, który przychodzą na trzaskanie (tłucze się porcelanę dzień przed ślubem) ale my to akurat omijamy bo to nasz drugi ślub do tego tylko cywilny i nie chcemy robić szopek :p

Witajcie[emoji5]
Ale dzis pogoda. Pada jakis snieg z deszczem[emoji53]Masakra jakas. Glowa mnie pobolewa, spac sie chce.

Zycze milego dnia i powodzenia na wizytach!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Nie wszystkie krople do oczu... Jak byłam u okulistki już w ciąży, to napisała mi kilka kropli, i mówiła, żeby uważać, bo niektóre (sporo) mają jakiś składnik zwężający naczynia krwionośne, i może być niebezpieczny (byłam wtedy w 1 trymestrze, jeszcze przed szpitalem, więc nie wiem, czy np później już można stosować, ale ogólnie uczulała na to)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Tak tak, mi chodzilo o krople na alergie, bo o to Klaudia pytala. I o takie zalecone przez lekarza, bo jej lekarz zalecil tylko wit. C[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

macie segregator mamy ginekolog jestem w ciazy??? jakies opinie, polecacie ?
Ja mam i polecam,wreszcie mam porządek w dokumentach ciążowych,bo wewnątrz są przegródki na wyniki badań itp.Wszystko jest ładnie poukładane i są też ważne informacje na temat ciąży i badań.Pytanie tylko,czy teraz Ci się opłaca kupować,jak już jesteśmy za połową ciąży;) chyba,że chcesz mieć na pamiątkę i sobie tam przełożyć akta sprawy dzieciowej :D

Niemamco - ja zawsze body ,a potem pajac.
Atomek - nie pamietam dokladnie,ale mniej niz 20 cos tam.
Malina_11- powodzenia na egzaminie. Dasz rade!

reklama
Do góry