reklama
gfusiarz
Fanka BB :)
Hej! co tam u Was? Oj nie nadrobie tych postow...w poniedzialek pochowalismy wujka w ogole spac nie moglam :/ wiec wczoraj zeby nie myslec bylam na zakupach pokupilam sobie paare koszul a dzis zamowilam z philipsa nianie, laktator, podgrzewacz i butelki bo jest promocja 40% taniej
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Piekna ,lubie ten kolor.Dawno mnie nie było z tematem kieckowym na ślub [emoji14] Zdecydowałam się dziś licytować taką, co myślicie?
Zobacz załącznik 842475
Tylko macie jakiś pomysł co do niej ubrać na górę?
Tez tak mam wole dac wiecej a wiem ze dana rzecz dluzej posluzy.Moja siostra długo starala się o drugie dziecko więc trzymała wszystko bo liczyła na druga córkę a trafił się synuś ale u nas w rodzinie tak jest, że jak kupujemy hulajnoge czy rower to z wyższej polki i później sobie przekazujemy po dzieciach (mam dwie siostry)
Smacznego musisz wrzucic przepis na watek. U mnie kochaja kalafiora. Dosc czesto robilam placuszki.A tak w ogóle, to wróciłam do łóżka zawinęłam się w kołdrę i czekam na cieplejsze czasy....[emoji23]
Wczoraj jak co wieczór chciałam trochę wywietrzyć, ale usnęłam... Cała noc z otwartym balkonem, i zzzzimno...
Ale jak wstanę zjem curry z kalafiora, to mi się może cieplej zrobi
Ja dzis wizyta.....i wazenie..u siebie waze 4 na plusie ale prawda wyjdzie u ginki.Hej , trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty? Kto dziś wizytuje ?
Ja mam już 11 kg do przodu aż strach pomyśleć z e napewno do 20 dobije z z synkiem mlam +22
Na nfz moga sie dopatrzyc ze chodzisz do dwoch i robisz badania itd i beda mogli chciec zwrocenia kosztow badan. Kiedys czytalam ze jedna laska wlasnie tak miala.hej
ma któraś dwie karty ciąży czy tak się nie da?
@kinga30 ja to cie widze w takiej sukience boho. Taka odcinana pod biustem do samej ziemi.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
O a gdzie takie promo jest?Hej! co tam u Was? Oj nie nadrobie tych postow...w poniedzialek pochowalismy wujka w ogole spac nie moglam :/ wiec wczoraj zeby nie myslec bylam na zakupach pokupilam sobie paare koszul a dzis zamowilam z philipsa nianie, laktator, podgrzewacz i butelki bo jest promocja 40% taniej
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ja na 11.20. [emoji4]Kto dziś ma wizytę?
gfusiarz
Na oryginalnej stronie philipsaO a gdzie takie promo jest?
olaaa7
To trzymam kciukiJa na 11.20. [emoji4]
Cieszę się, że Ci się podoba sukienka A myślisz, że do niej lepiej jakiś normalny żakiet/marynarkę czy etolę np taką:
Załączniki
Onaszczesliwa2018
O jejku no tak ja też podziwiam bo mój teraz zmienił tryb pracy że zmianowej na jedno zmianowa czyt. Cały dzień i już mi mega smutno jak go cały dzień nie ma , ja też zrobiłam się taki mieczak jak nie ja zawsze wszędzie mnie było pełno śmiechu itd a teraz jakis smutasek się zrobiłam na maxa [emoji1]Dzień dobry wszystkim [emoji4]
Trzymam kciuki za wizyty i badania dzisiejsze [emoji4]
U mnie hormony szaleją. Mąż jutro jedzie na trzy dni do domu a ja już płaczę, że go nie będzie aż tyle. Podziwiam Was, których mężowie jeżdżą i nie ma ich tyle w domu. Ja bym się zapłakała.
Aniołek 31.07.2017 (*)
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Onaszczesliwa2018
Trzymam kciukiDziękuję kochana właśnie juz wstaje robie siku ogarniam się na szybko i jadę na szczęście mąż mi dotrzyma towarzystwa
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ŚlicznaDawno mnie nie było z tematem kieckowym na ślub [emoji14] Zdecydowałam się dziś licytować taką, co myślicie?
Zobacz załącznik 842475
Tylko macie jakiś pomysł co do niej ubrać na górę?
A do niej biżuteria ew szal
Podziel się: