reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dawno mnie nie było z tematem kieckowym na ślub :p Zdecydowałam się dziś licytować taką, co myślicie?
84e924a1444b84944a16eee8c637.jpeg

Tylko macie jakiś pomysł co do niej ubrać na górę?

Załączniki

• 84e924a1444b84944a16eee8c637.jpeg
    84e924a1444b84944a16eee8c637.jpeg
    71,6 KB · Wyświetleń: 281
reklama
Hej! :) co tam u Was? Oj nie nadrobie tych postow...w poniedzialek pochowalismy wujka w ogole spac nie moglam :/ wiec wczoraj zeby nie myslec bylam na zakupach pokupilam sobie paare koszul a dzis zamowilam z philipsa nianie, laktator, podgrzewacz i butelki bo jest promocja 40% taniej :)

Dawno mnie nie było z tematem kieckowym na ślub [emoji14] Zdecydowałam się dziś licytować taką, co myślicie?
Zobacz załącznik 842475
Tylko macie jakiś pomysł co do niej ubrać na górę?
Piekna ,lubie ten kolor.
Moja siostra długo starala się o drugie dziecko więc trzymała wszystko bo liczyła na druga córkę a trafił się synuś :) ale u nas w rodzinie tak jest, że jak kupujemy hulajnoge czy rower to z wyższej polki i później sobie przekazujemy po dzieciach:) (mam dwie siostry)

f2w39n7303c24ozn.png
Tez tak mam wole dac wiecej a wiem ze dana rzecz dluzej posluzy.
A tak w ogóle, to wróciłam do łóżka zawinęłam się w kołdrę i czekam na cieplejsze czasy....[emoji23]
Wczoraj jak co wieczór chciałam trochę wywietrzyć, ale usnęłam... Cała noc z otwartym balkonem, i zzzzimno... ;)
Ale jak wstanę zjem curry z kalafiora, to mi się może cieplej zrobi ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Smacznego musisz wrzucic przepis na watek. U mnie kochaja kalafiora. Dosc czesto robilam placuszki.
Hej , trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty? Kto dziś wizytuje ?
Ja mam już 11 kg do przodu aż strach pomyśleć z e napewno do 20 dobije z z synkiem mlam +22
Ja dzis wizyta.....i wazenie..u siebie waze 4 na plusie ale prawda wyjdzie u ginki.
hej :)
ma któraś dwie karty ciąży czy tak się nie da?
Na nfz moga sie dopatrzyc ze chodzisz do dwoch i robisz badania itd i beda mogli chciec zwrocenia kosztow badan. Kiedys czytalam ze jedna laska wlasnie tak miala.

@kinga30 ja to cie widze w takiej sukience boho. Taka odcinana pod biustem do samej ziemi.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej! :) co tam u Was? Oj nie nadrobie tych postow...w poniedzialek pochowalismy wujka w ogole spac nie moglam :/ wiec wczoraj zeby nie myslec bylam na zakupach pokupilam sobie paare koszul a dzis zamowilam z philipsa nianie, laktator, podgrzewacz i butelki bo jest promocja 40% taniej :)
O a gdzie takie promo jest?

Ja na 11.20. [emoji4]

To trzymam kciuki :)
Cieszę się, że Ci się podoba sukienka :) A myślisz, że do niej lepiej jakiś normalny żakiet/marynarkę czy etolę np taką:
c9feeed546acb6b0dd8a3112f358.jpeg

fb0876694fbba69e4ff893badef0.jpeg

Załączniki

• c9feeed546acb6b0dd8a3112f358.jpeg
    c9feeed546acb6b0dd8a3112f358.jpeg
    28,4 KB · Wyświetleń: 255
  • fb0876694fbba69e4ff893badef0.jpeg
    fb0876694fbba69e4ff893badef0.jpeg
    151,8 KB · Wyświetleń: 266
Dzień dobry wszystkim [emoji4]
Trzymam kciuki za wizyty i badania dzisiejsze [emoji4]
U mnie hormony szaleją. Mąż jutro jedzie na trzy dni do domu a ja już płaczę, że go nie będzie aż tyle. Podziwiam Was, których mężowie jeżdżą i nie ma ich tyle w domu. Ja bym się zapłakała.

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
O jejku :( no tak ja też podziwiam bo mój teraz zmienił tryb pracy że zmianowej na jedno zmianowa czyt. Cały dzień i już mi mega smutno jak go cały dzień nie ma , ja też zrobiłam się taki mieczak jak nie ja zawsze wszędzie mnie było pełno śmiechu itd a teraz jakis smutasek się zrobiłam na maxa [emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry