reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

O jejku :( no tak ja też podziwiam bo mój teraz zmienił tryb pracy że zmianowej na jedno zmianowa czyt. Cały dzień i już mi mega smutno jak go cały dzień nie ma , ja też zrobiłam się taki mieczak jak nie ja zawsze wszędzie mnie było pełno śmiechu itd a teraz jakis smutasek się zrobiłam na maxa [emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ty nasz smutasku. Trzeba cie rozruszac bo tak byc nie moze,tylko jakos delikatnie zeby brzuszek od smiechu nie bolal. Kochana teraz juz blozej jak dalej....takze glowa do gory. A co do meza...no nie dziwie ci sie bo sama jestes caly dzionek. Ale pamietaj masz nas.....o kazdej porze dnia i nocy.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry :) czas wstać, ogarnąć się i pojechać na badania :) nocka kijowa bo sny jak z filmów Hitchcocka.. nie wiem co ja mam w tej głowie na prawdę.. Do tego było mi ciągle strasznie gorąco aż otworzyłam o 1 okno :o jak nie ja [emoji14] no ale cóż... Czas wstawać mimo wszystko :)

p19u3e3kot77b2k5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ty nasz smutasku. Trzeba cie rozruszac bo tak byc nie moze,tylko jakos delikatnie zeby brzuszek od smiechu nie bolal. Kochana teraz juz blozej jak dalej....takze glowa do gory. A co do meza...no nie dziwie ci sie bo sama jestes caly dzionek. Ale pamietaj masz nas.....o kazdej porze dnia i nocy.

W pełni popieram :) Już nie dużo zostało :) Damy radę :*

Hej! :) co tam u Was? Oj nie nadrobie tych postow...w poniedzialek pochowalismy wujka w ogole spac nie moglam :/ wiec wczoraj zeby nie myslec bylam na zakupach pokupilam sobie paare koszul a dzis zamowilam z philipsa nianie, laktator, podgrzewacz i butelki bo jest promocja 40% taniej :)
Z jakiej strony zamawialas?chetnie bym zerknela ;)
Oki już wiem doczytałam

Wiem wiem dziękuję [emoji8] [emoji8] [emoji8] dokładnie tak myślę , że Dzidziusie już coraz większe i silniejsze do lipca coraz bliżej więc musi być dobrze [emoji8] [emoji8] [emoji8]

reklama
O jejku :( no tak ja też podziwiam bo mój teraz zmienił tryb pracy że zmianowej na jedno zmianowa czyt. Cały dzień i już mi mega smutno jak go cały dzień nie ma , ja też zrobiłam się taki mieczak jak nie ja zawsze wszędzie mnie było pełno śmiechu itd a teraz jakis smutasek się zrobiłam na maxa [emoji1]

No właśnie, strasznie jestem taka marudząca... staram się przy nim nie pokazywać bo wiem, że się cieszy. Nie był w domu 8 miesięcy ale on dobrze widzi co się ze mną dzieje [emoji2] no nic, jakoś wytrzymam do soboty wieczorem [emoji4] ale hormony to nas zjedzą chyba [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Do góry