reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Do D.. te rozmiary. Większość np. pisze 62 a tak duże jak na 80 albo więcej :/ dlatego patrzyłam na oko.

Niby duzo a jestem nie zadowolona. Dobrze , że umówiłam się ze znajoma na obejrzenie ubranek po jej synku, może coś wybiorę. Ale pewnie większość kupię nowych. Tak K sobie zażyczył a ja tak wolę wiec jesteśmy zgodni :)

A w piątek nie masz czasem drugich urodzin ? :D przynioslabys mi trochę znow szczęścia na polowkowym :)
Jeśli rano zlozysz mi jeszcze raz życzenia to może uda się oszukać , że mam [emoji1][emoji16] i ja będę moocno trzymała kciuki tak czy siak

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Nic się nie przejmuj :) Ja też mam na plusie 8,1 kg :p

Ooo dzięki :D a były tam jakieś nadające się na sukienkę na ślub cywilny? Muszę tam wstąpić bo w maju mam komunię więc przydałaby się jakaś fajna kiecka :p
Ja to na komunię to chyba w spodniach pojde, chyba że znajdę fajna spodnice☺️ bo bluzke mam taką koszulową czarno biała. A na plusie mam 6 kilo zaczynslam od 66 a mam 72.3

Siostra trzymała dla mnie i czekała na moje prenatalne by mieć pewność co do płci czy ma mi szykować po córce czy synu [emoji4] i sama 4h to dla mnie pakowala bo zaglądała do worków po synie czy tam nie ma dziewczecych rzeczy bo czasem i on coś nosił po domu :) zalegalo jej to w domu i brakowało jej miejsca na nowe rzeczy [emoji16] więc dała dużo na raz... A już i tak przywiozła mi łóżeczko, materac, laktator, spiworki, sliniaki, podgrzrwacz do butelek, mate do przewijania, basen z kulkami itp itd ... Zakopala mnie już a co dopiero będzie

f2w39n7303c24ozn.png
Ale tego masz☺️ ja od siostry w pierwszej ciąży dostałam wózek miedzy naszymi dzieciakami 1.5 roku roznicy ale ona ma chłopca. W drugiej jeszcze lozeczko dostaliśmy bo mieli, co prawda fajnie sobie odmalowalismy i było jak nowe. A teraz siostra już ma za duże dzieciaki więc nic nie ma☺️

Hej , trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty? Kto dziś wizytuje ?
Ja mam już 11 kg do przodu aż strach pomyśleć z e napewno do 20 dobije z z synkiem mlam +22

Ja to na komunię to chyba w spodniach pojde, chyba że znajdę fajna spodnice☺️ bo bluzke mam taką koszulową czarno biała. A na plusie mam 6 kilo zaczynslam od 66 a mam 72.3
No ja nie mam żadnej bluzki ani takich eleganckich spodni, więc mi wszystko jedno co kupię, chociaż spodni też nie wykluczam :)

hej :)
ma któraś dwie karty ciąży czy tak się nie da?
No wydaje mi się, że można jeśli np. chodzisz do jednego lekarza prywatnie a do drugiego na nfz

A tak w ogóle, to wróciłam do łóżka zawinęłam się w kołdrę i czekam na cieplejsze czasy....[emoji23]
Wczoraj jak co wieczór chciałam trochę wywietrzyć, ale usnęłam... Cała noc z otwartym balkonem, i zzzzimno... ;)
Ale jak wstanę zjem curry z kalafiora, to mi się może cieplej zrobi ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ale tego masz[emoji5]️ ja od siostry w pierwszej ciąży dostałam wózek miedzy naszymi dzieciakami 1.5 roku roznicy ale ona ma chłopca. W drugiej jeszcze lozeczko dostaliśmy bo mieli, co prawda fajnie sobie odmalowalismy i było jak nowe. A teraz siostra już ma za duże dzieciaki więc nic nie ma[emoji5]️
Moja siostra długo starala się o drugie dziecko więc trzymała wszystko bo liczyła na druga córkę a trafił się synuś :) ale u nas w rodzinie tak jest, że jak kupujemy hulajnoge czy rower to z wyższej polki i później sobie przekazujemy po dzieciach:) (mam dwie siostry)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry