reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dawno mnie nie było z tematem kieckowym na ślub :p Zdecydowałam się dziś licytować taką, co myślicie?
84e924a1444b84944a16eee8c637.jpeg

Tylko macie jakiś pomysł co do niej ubrać na górę?

Załączniki

• 84e924a1444b84944a16eee8c637.jpeg
    84e924a1444b84944a16eee8c637.jpeg
    71,6 KB · Wyświetleń: 284
reklama
Hej! :) co tam u Was? Oj nie nadrobie tych postow...w poniedzialek pochowalismy wujka w ogole spac nie moglam :/ wiec wczoraj zeby nie myslec bylam na zakupach pokupilam sobie paare koszul a dzis zamowilam z philipsa nianie, laktator, podgrzewacz i butelki bo jest promocja 40% taniej :)

Dawno mnie nie było z tematem kieckowym na ślub [emoji14] Zdecydowałam się dziś licytować taką, co myślicie?
Zobacz załącznik 842475
Tylko macie jakiś pomysł co do niej ubrać na górę?
Piekna ,lubie ten kolor.
Moja siostra długo starala się o drugie dziecko więc trzymała wszystko bo liczyła na druga córkę a trafił się synuś :) ale u nas w rodzinie tak jest, że jak kupujemy hulajnoge czy rower to z wyższej polki i później sobie przekazujemy po dzieciach:) (mam dwie siostry)

f2w39n7303c24ozn.png
Tez tak mam wole dac wiecej a wiem ze dana rzecz dluzej posluzy.
A tak w ogóle, to wróciłam do łóżka zawinęłam się w kołdrę i czekam na cieplejsze czasy....[emoji23]
Wczoraj jak co wieczór chciałam trochę wywietrzyć, ale usnęłam... Cała noc z otwartym balkonem, i zzzzimno... ;)
Ale jak wstanę zjem curry z kalafiora, to mi się może cieplej zrobi ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Smacznego musisz wrzucic przepis na watek. U mnie kochaja kalafiora. Dosc czesto robilam placuszki.
Hej , trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty? Kto dziś wizytuje ?
Ja mam już 11 kg do przodu aż strach pomyśleć z e napewno do 20 dobije z z synkiem mlam +22
Ja dzis wizyta.....i wazenie..u siebie waze 4 na plusie ale prawda wyjdzie u ginki.
hej :)
ma któraś dwie karty ciąży czy tak się nie da?
Na nfz moga sie dopatrzyc ze chodzisz do dwoch i robisz badania itd i beda mogli chciec zwrocenia kosztow badan. Kiedys czytalam ze jedna laska wlasnie tak miala.

@kinga30 ja to cie widze w takiej sukience boho. Taka odcinana pod biustem do samej ziemi.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej! :) co tam u Was? Oj nie nadrobie tych postow...w poniedzialek pochowalismy wujka w ogole spac nie moglam :/ wiec wczoraj zeby nie myslec bylam na zakupach pokupilam sobie paare koszul a dzis zamowilam z philipsa nianie, laktator, podgrzewacz i butelki bo jest promocja 40% taniej :)
O a gdzie takie promo jest?

Ja na 11.20. [emoji4]

To trzymam kciuki :)
Cieszę się, że Ci się podoba sukienka :) A myślisz, że do niej lepiej jakiś normalny żakiet/marynarkę czy etolę np taką:
c9feeed546acb6b0dd8a3112f358.jpeg

fb0876694fbba69e4ff893badef0.jpeg

Załączniki

• c9feeed546acb6b0dd8a3112f358.jpeg
    c9feeed546acb6b0dd8a3112f358.jpeg
    28,4 KB · Wyświetleń: 263
  • fb0876694fbba69e4ff893badef0.jpeg
    fb0876694fbba69e4ff893badef0.jpeg
    151,8 KB · Wyświetleń: 270
Dzień dobry wszystkim [emoji4]
Trzymam kciuki za wizyty i badania dzisiejsze [emoji4]
U mnie hormony szaleją. Mąż jutro jedzie na trzy dni do domu a ja już płaczę, że go nie będzie aż tyle. Podziwiam Was, których mężowie jeżdżą i nie ma ich tyle w domu. Ja bym się zapłakała.

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
O jejku :( no tak ja też podziwiam bo mój teraz zmienił tryb pracy że zmianowej na jedno zmianowa czyt. Cały dzień i już mi mega smutno jak go cały dzień nie ma , ja też zrobiłam się taki mieczak jak nie ja zawsze wszędzie mnie było pełno śmiechu itd a teraz jakis smutasek się zrobiłam na maxa [emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry