reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam koleżanki.
Przeziębienie zostało już chyba pokonane na amen ale 3 dni leżałam na płasko w łóżku. Tona czosnku, mleko z miodem i czosnkiem, syrop z cebuli i sok z cytryny zdziałały cuda. Czuję, że znowu żyję. Wczoraj nawet krótki spacer był a dzisiaj chyba pojedziemy na plażę na spacer (mieszkam 18 km od morza). Podczytywałam Was ale nie miałam siły pisać. Cieszę się, że nie ma jakiś ogromnych negatywnych sensacji u nas. A to że nas boli ciągnie, kuje itp. to już chyba norma będzie. Ja do tego wszystkiego mam dyskopatię w odcinku lędźwiowym kręgosłupa. Nawet nie będę Wam pisać jakie mam bóle pleców. A w czwartek mam wizytę i we wtorek krzywą cukrzycową (zaopatrzyłam się w smakową glukozę) - będzie ciekawy tydzień.

reklama
A właśnie kurtki przymierzałam wiosenne hahaha, bardzo trafione hahaha
[emoji16][emoji16] brzuszki teraz zaczną dużo szybciej rosnąć więc początek kwietnia to już naprawdę będzie problem [emoji1][emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png

Witam koleżanki.
Przeziębienie zostało już chyba pokonane na amen ale 3 dni leżałam na płasko w łóżku. Tona czosnku, mleko z miodem i czosnkiem, syrop z cebuli i sok z cytryny zdziałały cuda. Czuję, że znowu żyję. Wczoraj nawet krótki spacer był a dzisiaj chyba pojedziemy na plażę na spacer (mieszkam 18 km od morza). Podczytywałam Was ale nie miałam siły pisać. Cieszę się, że nie ma jakiś ogromnych negatywnych sensacji u nas. A to że nas boli ciągnie, kuje itp. to już chyba norma będzie. Ja do tego wszystkiego mam dyskopatię w odcinku lędźwiowym kręgosłupa. Nawet nie będę Wam pisać jakie mam bóle pleców. A w czwartek mam wizytę i we wtorek krzywą cukrzycową (zaopatrzyłam się w smakową glukozę) - będzie ciekawy tydzień.
Dobrze, że zaziebieni przeszło. Ja już po glukozie ☺️ jutro wizyta. Współczuję bolu kregoslupa:(

Ja zauważyłam ze zaczyna mi się woda zatrzymywać w nogach [emoji58]
Miałam to w 1 ciazy masakra modlę się żeby tak nie było

Ale faktycznie teraz i waga i brzuchy dużo szybciej idą w gore

Mi wczoraj rano było nie dobrze myślałam ze z śniadania
Dziś to samo .. nie wiem czy mały mi naciska na żołądek
A tak kopie jak szalony

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam dziewczyny!

Tutaj dzis Dzien Matki, takze wszystkiego dobrego dla gangu lipcowych mamusiek :biggrin2::wink:

Ja wybieram sie do pracy, napewno nie bede miala jak was podczytywac Wiec miłej niedzieli wszystkim życzę :)

Ja tez zauważyłam, ze moj brzuszek zaczął rosnąć coraz bardziej:) w kwietniu lecę do Polski! Rodzinka mnie zobaczy juz z dużym brzuszkiem.

reklama
Witam koleżanki.
Współczuję przeziębienia, wysyłam dużo zdrówka :)
Zazdroszczę tak bliskiego morza <3
Powietrze tam na pewno cudowne.

Do góry