reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja zauważyłam ze zaczyna mi się woda zatrzymywać w nogach [emoji58]
Miałam to w 1 ciazy masakra modlę się żeby tak nie było

Ale faktycznie teraz i waga i brzuchy dużo szybciej idą w gore

Mi wczoraj rano było nie dobrze myślałam ze z śniadania
Dziś to samo .. nie wiem czy mały mi naciska na żołądek
A tak kopie jak szalony

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie wyobrażam sobie siebie z takim wieelkim brzuchem :D i ogólnie to ostatnio robię się jak 5latka z przemyśleniami.. jak to jest , że z takiego ziarenka rośnie dziecko, takie duże jest w brzuszku, żyje tam , oddycha , w nas .. cudowne ale nie do zrozumienia :p

Wczoraj też mi było nie dobrze cały dzień, mdłości wróciły na jeden dzień :o
Nie da się nic zrobić , żeby się woda nie zatrzymywała ?

reklama
Nie wyobrażam sobie siebie z takim wieelkim brzuchem :D i ogólnie to ostatnio robię się jak 5latka z przemyśleniami.. jak to jest , że z takiego ziarenka rośnie dziecko, takie duże jest w brzuszku, żyje tam , oddycha , w nas .. cudowne ale nie do zrozumienia :p

Wczoraj też mi było nie dobrze cały dzień, mdłości wróciły na jeden dzień :o
Nie da się nic zrobić , żeby się woda nie zatrzymywała ?

Trzeba pic więcej wody ok2 L dziennie
Wyeliminować sól

Zobaczymy musze już zacząć się stosować bo w 1 ciazy umiałam 5kg w tydz przytyć samej wody ...

16udyx8di9hvrs5t.png

"dzień dobry" ...
Wczoraj wspominałam "jak.to cudownie że już tyle czasu nie bolała mnie głowa <3" i kurka... W nocy już obudziłam się z bólem i dziś nadal boli...taki ćmiący ból - najgorszy :/ wczoraj trochę przeholowałam ze sprzątaniem bo wieczorem kręgosłup tak mnie bolał że nie mogłam wstać, do tego mały świrusek zrobił się aktywny skopał mi pęcherz i tak co chwile musiałam "biegać" do WC :/ i mimo że spalam do 11 w ogóle nie czuje się wyspana :( nienawidzę bólu głowy :(

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Aaaaa powiedzcie mi, macie może jakiś pomysł na fajny prezent na ur??? Myślałam żeby zrobić coś z wspólnymi zdjęciami ale oczywiście muszę je najpierw wywołać - powiedzmy że mam czas na to jutro i migiem muszę to zrobić [emoji14] aa i to urodziny mojego M :D

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]

Aaaaa powiedzcie mi, macie może jakiś pomysł na fajny prezent na ur??? Myślałam żeby zrobić coś z wspólnymi zdjęciami ale oczywiście muszę je najpierw wywołać - powiedzmy że mam czas na to jutro i migiem muszę to zrobić [emoji14] aa i to urodziny mojego M :D

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ciężko.. ja nigdy nie wiem co kupić swojemu :p a w kwietniu mnie czekają jego urodziny.
Może jedno duże zdjęcie za szybką , tylko takie duże nad lozko :)

Wiem tylko nie zawsze te metody skutkują
I tego się boje

16udyx8di9hvrs5t.png
Ja tak robiłam, dopóki nie kupiłam malinowego soku do wody zamiast wiśniowego:D i jutro muszę kupić wody smakowe lub inny syrop. Pilnowałam się tej butelki w ciągu dnia. Bierz do pracy litrowa, chyba że nie chce Ci się pić jak mi.
Ja mam wiecznie sucho w ustach.

reklama
W nocy jeszcze trochę bolał mnie żołądek ale już ani razu mnie nie pogonilo skurczy jelit tez nie mialam mam nadzieje ze dziś juz będzie dobrze dzidzia się wierci wiec mi trochę lżej dziękuję ze pytasz :*
Oby juz bylo dobrze!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry