reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Chyba tak ale jeszcze się nie ruszyłam z łóżka i nie podsunelam rolet :p
Pewnie dzisiaj z mamą na spacer gdzieś pójdę, wczoraj ugotowałam obiad z nudów więc dzisiaj nic nam więcej nie zostało, chyba , że sobie umysli sprzątanie .. :p
U mnie ładnie, ja już od 6 na nogach. To jeszcze trochę i na dwor☺️

Oj w bledzie jestes kochana. D mowi ze nie widac ale ja to czuje po prostu. Przed ciaza mialam w udach 47 cm. Ehhhhh.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale Ty byłaś przed ciąża i w trakcie taka chudzinka , że Tobie jedynej to akurat wskazane aby się przybrało i nie spadło po ciąży :)

f2w39n7303c24ozn.png

Link do: WieczorneSzalenstwo.mp4 :D

p19u3e3kgt9p4vck.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Jaka fajna zabawa z synem! [emoji173]️

....ja zasnęłam wczoraj o 2:00... bolała mnie brzuch- ale na gorze jakby i czułam takie parcie/rozbieranie w pochwie jak pisałyscie... masakra nie wiadomo czy s..p...ac czy s..r...ac z przeproszeniem [emoji51] na szczęście jak zasnęłam to spałam do 10.

Miłego dnia!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry