reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam koleżanki.
Przeziębienie zostało już chyba pokonane na amen ale 3 dni leżałam na płasko w łóżku. Tona czosnku, mleko z miodem i czosnkiem, syrop z cebuli i sok z cytryny zdziałały cuda. Czuję, że znowu żyję. Wczoraj nawet krótki spacer był a dzisiaj chyba pojedziemy na plażę na spacer (mieszkam 18 km od morza). Podczytywałam Was ale nie miałam siły pisać. Cieszę się, że nie ma jakiś ogromnych negatywnych sensacji u nas. A to że nas boli ciągnie, kuje itp. to już chyba norma będzie. Ja do tego wszystkiego mam dyskopatię w odcinku lędźwiowym kręgosłupa. Nawet nie będę Wam pisać jakie mam bóle pleców. A w czwartek mam wizytę i we wtorek krzywą cukrzycową (zaopatrzyłam się w smakową glukozę) - będzie ciekawy tydzień.

reklama
A właśnie kurtki przymierzałam wiosenne hahaha, bardzo trafione hahaha
[emoji16][emoji16] brzuszki teraz zaczną dużo szybciej rosnąć więc początek kwietnia to już naprawdę będzie problem [emoji1][emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png

Witam koleżanki.
Przeziębienie zostało już chyba pokonane na amen ale 3 dni leżałam na płasko w łóżku. Tona czosnku, mleko z miodem i czosnkiem, syrop z cebuli i sok z cytryny zdziałały cuda. Czuję, że znowu żyję. Wczoraj nawet krótki spacer był a dzisiaj chyba pojedziemy na plażę na spacer (mieszkam 18 km od morza). Podczytywałam Was ale nie miałam siły pisać. Cieszę się, że nie ma jakiś ogromnych negatywnych sensacji u nas. A to że nas boli ciągnie, kuje itp. to już chyba norma będzie. Ja do tego wszystkiego mam dyskopatię w odcinku lędźwiowym kręgosłupa. Nawet nie będę Wam pisać jakie mam bóle pleców. A w czwartek mam wizytę i we wtorek krzywą cukrzycową (zaopatrzyłam się w smakową glukozę) - będzie ciekawy tydzień.
Dobrze, że zaziebieni przeszło. Ja już po glukozie ☺️ jutro wizyta. Współczuję bolu kregoslupa:(

Ja zauważyłam ze zaczyna mi się woda zatrzymywać w nogach [emoji58]
Miałam to w 1 ciazy masakra modlę się żeby tak nie było

Ale faktycznie teraz i waga i brzuchy dużo szybciej idą w gore

Mi wczoraj rano było nie dobrze myślałam ze z śniadania
Dziś to samo .. nie wiem czy mały mi naciska na żołądek
A tak kopie jak szalony

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam dziewczyny!

Tutaj dzis Dzien Matki, takze wszystkiego dobrego dla gangu lipcowych mamusiek :biggrin2::wink:

Ja wybieram sie do pracy, napewno nie bede miala jak was podczytywac Wiec miłej niedzieli wszystkim życzę :)

Ja tez zauważyłam, ze moj brzuszek zaczął rosnąć coraz bardziej:) w kwietniu lecę do Polski! Rodzinka mnie zobaczy juz z dużym brzuszkiem.

reklama
Witam koleżanki.
Współczuję przeziębienia, wysyłam dużo zdrówka :)
Zazdroszczę tak bliskiego morza <3
Powietrze tam na pewno cudowne.

Do góry