reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Woooo pisz jaki model [emoji4]

16udyx8di9hvrs5t.png

Jejku udało mi sie was nadrobić :)

@olaaa7 pokaz jaki wozek zamowilas?

@Nowaja16 tutaj nie podają wagi niestety. Ale doktor wszystko dokładnie sprawdził i tłumaczył bardzo szczegółowo co w danym momencie mierzył i oglądał. Mega przeżycie:)
Oczywiście pobiegłam od razu na zakupy :p trzeba to było jakos uczcić !
Bebetto Vulcano z fotelikiem Maxi Cosi Citi :)
d1659eb8448a8d286421fa39e435.jpg

Załączniki

• d1659eb8448a8d286421fa39e435.jpg
    d1659eb8448a8d286421fa39e435.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 238
reklama
My niestety nie mamy nikogo z kim mogli bysmy zostawic dzieci...

hchygzu3k7rw3nxc.png
Wiele osób jest w takiej sytuacji, więc nie wiem czemu przedszkola i żłobki są dalej w epoce Prl czynne od poniedziałku do pt najdłużej czynne chyba do 18. W weekendy oczywiście zamknięte. Wg mnie powinny być dostosowane do czasów współczesnych, gdzie dużo ludzi pracuje 7 dni w tygodniu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie w mieście czeka się na niego 8 tyg ... wiec musiałabym na początku kwoetnia zamówić żeby na czerwiec doszedł

Właśnie ten kolor chce biało szary

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

I tak wogole to poszłam do kupic biustonosz bo w nic sie juz nie mieszczę, mam dobrany przez brafiterke:) Pani o mało sie za głowę złapała jak zobaczyła co ja wogole nosze. Dramat totalnie zly rozmiar.
Jestem mega zadowolona, napewno tam wroce po biustonosz do karmienia.
Super, ze masz dobrze dobrany! I co, lepiej sie nosi? Boust ladniej wyglada?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Jakos tak dziwnie przy wielu kosciolach pobudowali biedronki[emoji3]

Hahahah nie wpadłam na to dotąd :D

Wróciłam do domu, zastałam bukiet tulipanów i chyba z kilogram truskawek z cukrem :o
M. Stwierdził że na pewno będę miała ochotę.. aktualnie o niczym innym nie mogę myśleć a moje dziecko jest przywalone na bank truskawkami :D

reklama
Hahahah nie wpadłam na to dotąd :D

Wróciłam do domu, zastałam bukiet tulipanów i chyba z kilogram truskawek z cukrem :o
M. Stwierdził że na pewno będę miała ochotę.. aktualnie o niczym innym nie mogę myśleć a moje dziecko jest przywalone na bank truskawkami :D
No w mojej okolicy prawie przy kazdym kosciele powstala biedronka [emoji3]

Haha dzieciaczek plywa w truskawkach[emoji3]

Do góry