Margana
Fanka BB :)
Mnie niestety dotyczy, bo ja autem nie jezdze, wiec sama zakupow nie ogarne[emoji6]Dobrze ze poszlam na l4 i mnie to nie tyczy tam ;D
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie niestety dotyczy, bo ja autem nie jezdze, wiec sama zakupow nie ogarne[emoji6]Dobrze ze poszlam na l4 i mnie to nie tyczy tam ;D
Szkoda, najlepiej było jechać w niedzielę, pochodzić , zjeść coś, obejrzeć film w kinie, przy okazji zajrzeć na promocję :/Nawet hurtownie z ciuchami pozamykane
Galerie tak samo
Szko
No tak, ale sama galeria będzie otwarta chyba, że postanowia inaczej ( w moim mieście jest mała galeria i tam tylko kilka restauracji ) i będzie cała zamknięta... Więc to zależy od galeriiU nas w galerii tez są restauracje i kino i nawet klub ale to będzie tylko otwarte inne sklepy z ciuchami pozamykane boxy huba ze właściciel stanie a w to wątpię bo to wszystko sieciówki
No tak, ale sama galeria będzie otwarta chyba, że postanowia inaczej ( w moim mieście jest mała galeria i tam tylko kilka restauracji ) i będzie cała zamknięta... Więc to zależy od galerii
To na wielką galerie, gdzie są restauracje np chinskie, kfc , sałatkowe itp + 1 kino będzie otwarty cały budynek ale sklepy z ubraniami zamknięte ? Bo raczej taka galeria to same sklepy z ciuchami, butami, kosmetykami, biżuteria itpWiem bo czytałam o galerii w Szczecinie, w której są restauracje i kino a to podchodzi pod kulturę i galeria będzie otwarta aby oni mogli otwierać
A Ty też musisz mieć zamkniete? Jak sama staniesz to możesz ?Aa No tak to już właściciel obiektu decyduje
W dużych galeriach mają bardzo dużo restauracji... Nawet po 30 różnych ... I do tego kino więc im się opłaca widocznieTo na wielką galerie, gdzie są restauracje np chinskie, kfc , sałatkowe itp + 1 kino będzie otwarty cały budynek ale sklepy z ubraniami zamknięte ? Bo raczej taka galeria to same sklepy z ciuchami, butami, kosmetykami, biżuteria itp
Jakos tak dziwnie przy wielu kosciolach pobudowali biedronki[emoji3]No masz rację my akurat mamy na przeciwko kościoła to widać [emoji5]
No i są jeszcze siłownie, finessTo na wielką galerie, gdzie są restauracje np chinskie, kfc , sałatkowe itp + 1 kino będzie otwarty cały budynek ale sklepy z ubraniami zamknięte ? Bo raczej taka galeria to same sklepy z ciuchami, butami, kosmetykami, biżuteria itp
A Ty też musisz mieć zamkniete? Jak sama staniesz to możesz ?