reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Z tego co kojarzę to nasza oliwka tak miała i to kolka nerkowa czy coś takiego a jeszcze problemy z sikaniem więc może być .. może wybierz się do lekarza niech zrobi USG nerek?
U mnie przy kolce nerkowej był podobny, mniej ale nie przechodzil od niczego. Jeśli bardzo boli, jedz do lekarza/na IP.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

O matko zabila bym ją właśnie przy porodzie miałam takiego normalnie jak weterynarz wyglądał chodził po oddziale w fartuchu w krwi gruby oblesny chamski facet miałam wywoływany poród okscytocyna i rozwarcie stanęło na 2 palce i tak przez 8 godzin zero postępu ja tu jeszcze z martwym dzieckiem w brzuchu załamana a on taki cham ze nie wiem powiedział mi ze możemy rodzic i 3 dni on i tak kończy niedługo zmiane dopiero jak zaczęło się ze mną źle dziac po kolejnych lekach na skurcze to mama zrobiła tam aferę i zabrali mnie szybko na cc
Co za buc. Tylko ten np on ma głupie teksty ale np CC robi po mistrzowsku, nikt tak nie szyje jak on

reklama
Do góry