reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
reklama
hej dziewcZyny

prosze was o rade.
dzisiaj w nocy podczas sikania odczulam mocny bol po prawej stronie brzucha na dole w okolocy jajnika, bol byl dość mocny, uniemozliwial sikanie. Dzisiaj rano wstalam z lozka i doslownie nie moglam chodzic z bolu to samo co w nocy, jakbym sobie cos naderwala. Bol jeat podobny do tego przy gwaltownym kichnieciu. Jedynie lezenie bez ruchu pomaga. nie wiem co to moze byc, pecherz raczej nie, bo bolaloby mnie niezaleNie czy chodze czy leze. mie mam pojecia..... miala któraś z was tak??

Z tego co kojarzę to nasza oliwka tak miała i to kolka nerkowa czy coś takiego a jeszcze problemy z sikaniem więc może być .. może wybierz się do lekarza niech zrobi USG nerek?

Do góry