Super Ja nie chciałam wiedzieć w 1 ciąży Była cudowna niespodziankaJa jeszcze nie znam i ostatnio stwierdziliśmy, że nie chcemy wiedzieć
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super Ja nie chciałam wiedzieć w 1 ciąży Była cudowna niespodziankaJa jeszcze nie znam i ostatnio stwierdziliśmy, że nie chcemy wiedzieć
Dokładnie, mogę powiedzieć co u mnie np normalne nie było ale to też moge kogoś niepotrzebnie zestresować bo u niego akurat będzie to normalne
Zwłaszcza w wydaniu facetów...."Uwielbiam "takie teksty ...:/
Zwłaszcza w wydaniu facetów....
Bo jakoś od kobiety, która wie, jak to jest pewnie byłoby bardziej strawne
Takich to powinno się po prostu pozbawiać prawa wykonywania zawodu... :/O matko zabila bym ją właśnie przy porodzie miałam takiego normalnie jak weterynarz wyglądał chodził po oddziale w fartuchu w krwi gruby oblesny chamski facet miałam wywoływany poród okscytocyna i rozwarcie stanęło na 2 palce i tak przez 8 godzin zero postępu ja tu jeszcze z martwym dzieckiem w brzuchu załamana a on taki cham ze nie wiem powiedział mi ze możemy rodzic i 3 dni on i tak kończy niedługo zmiane dopiero jak zaczęło się ze mną źle dziac po kolejnych lekach na skurcze to mama zrobiła tam aferę i zabrali mnie szybko na cc
A jak będzie dziewczynka?Ja na poczatku chciałam wiedzieć, ale że jestem przekonana że będzie chłopak to teraz jednak nie chce potwierdzenia tego. Przekonam sie jak już się urodzi...
Moje 3 corka 8 lat w lipcu, synek 3 w kwietniuA macie juz dziecko czy to wasze pierwsze?
U nas co roku w pracy było fajnie, bo poza mną sami faceciMiłego dnia dziewczyny, jeśli Panowie zapomną to zróbcie sobie same jakąś przyjemność
U nas panowie w pracy jak co roku się zorganizowali i każda dostała tulipany i babeczkę
Ja np w pierwszej ciąży skurczy nie mialam dopiero dostałam w dzień porodu krzyżowe, z Kacprem mialam jak na @ i gin mi się pyta mnie kiedyś odczuwa pani skurcze a ja do niej mówię boli mnie brzuch jak na @ nie wiem co to jest bo za pierwszym razem nie miałamNo właśnie sama czasami niewiem co się dobrze zrobi a Broń Boże nie chce nikomu zaszkodzić