reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja np w pierwszej ciąży skurczy nie mialam dopiero dostałam w dzień porodu krzyżowe, z Kacprem mialam jak na @ i gin mi się pyta mnie kiedyś odczuwa pani skurcze a ja do niej mówię boli mnie brzuch jak na @ nie wiem co to jest bo za pierwszym razem nie miałam
No właśnie ja w pierwszej ciąży żadnych dolegliwości nie miałam dlatego teraz jest dla mnie wszystko nowością jakbym pierwszy raz w ciąży była

reklama
A jak będzie dziewczynka? ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
No to przecież jej nie oddam ...ale to byłaby wielka niespodzianka i babcia byłaby szczęśliwa, bo póki co to ma 6 wnuków i żadnej wnuczki

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Witam kobietki! Wszystkiego najlepszego z okazjo naszego święta[emoji173][emoji173] aby kolejne miesiące byly pelne szczescia i zdrowia [emoji111][emoji111]

Ja od rana mam radoche bo już wyraznie czuje pukanie synka. Idealny prezent na dzień kobiet[emoji173][emoji173]

0d1ysek2l5slinkl.png

Dzień dobry dziewczyny [emoji4]
Trzymam kciuki za wizyty.
Wczoraj po wizycie wreszcie odetchnęłam. Poczułam taki spokój [emoji4] mały pokazał co trzeba, wszystko pomierzone. Problem był tylko z buźką bo wtulił się w łożysko i to pod pępkiem więc lekarz nie miał dojścia. Ale poruszał nim trochę i coś tam dało się uchwycić [emoji4]
Sprawdził mi też szyjkę ale tylko przez brzuch więc wydaje mi się to mało wiarygodne i wyszła mu ponad 5cm. Za dwa tygodnie wizyta u mojej lekarki ale naprawdę w końcu czuję spokój [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
To super, ze sie uspokoilas i wszystko jest ok[emoji5]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Moje obie ciaze tez sie roznia...mimo, ze obecna ciaza po pol roku od straty. Takze objawow mam caly wachlarz ;) przy tym udaje sie nie panikowac i dopiero raz lezalam w szpitalu przez skurcze w 14 tygodniu, raz szybka wizyta z powodu podejrzenia infekcji i raz z powodu plamienia. A tak sie w miare trzymam, jednak diagnoz przez internet sie wystrzegam ;)

Witam kobietki! Wszystkiego najlepszego z okazjo naszego święta[emoji173][emoji173] aby kolejne miesiące byly pelne szczescia i zdrowia [emoji111][emoji111]

Ja od rana mam radoche bo już wyraznie czuje pukanie synka. Idealny prezent na dzień kobiet[emoji173][emoji173]

0d1ysek2l5slinkl.png
Oj tak piękny prezent :) Mój też mnie tak pokopał z rana dzis :D

Mi było obojętne ale wiedziec chciałam [emoji5]️
Ja stwierdziłam, że ta wiedza nie jest mi do niczego potrzebna. Wyprawkę mam praktycznie całą po chłopakach, ubranka mieli zwłaszcza te na początek uniwersalne, wiec jakby co to w autkach chodzić nie będzie. A tak mimo, że jestem przekonana, że będzie Kacper to troszkę niepewności zostanie. I babcia do końca może mieć nadzieję, że może akurat wnuczka jej się trafi

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry