reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A tak a propo boli mamy takiego lekarza w szpitalu, co w zeszłej ciąży jak lezalam w szpitalu podchodzi do dziewczyny i ta mówi, że ma bole a on do niej to pani nie wie, że ciąża musi bolec

Nie wiem dziewczyny, trudno stwierdzić co u której jest normalne. Mnie np dzisiaj rano boli w kroku, jakby spojenie łonowe też się zastanawiam czy to normalne ale wzięłam leki i się polozylam

Oj biedna:( no właśnie ja czasami się boję powiedzieć komuś że coś jest normalne albo nie bo widzę sama po sobie że dla jednych niektóre bóle oplawy itd są normalne i niegroźne a dla innych mogą coś oznaczać a nie chciałabym żeby później ktoś miał pretesje czy żal że nie zareagował bo miało to być "normalne " . Myślę , że jak którąś coś niepokoji to powinna to kontrolować i słuchać swojej intuicji :)

Oj biedna:( no właśnie ja czasami się boję powiedzieć komuś że coś jest normalne albo nie bo widzę sama po sobie że dla jednych niektóre bóle oplawy itd są normalne i niegroźne a dla innych mogą coś oznaczać a nie chciałabym żeby później ktoś miał pretesje czy żal że nie zareagował bo miało to być "normalne " . Myślę , że jak którąś coś niepokoji to powinna to kontrolować i słuchać swojej intuicji :)
Dokładnie, mogę powiedzieć co u mnie np normalne nie było ale to też moge kogoś niepotrzebnie zestresować bo u niego akurat będzie to normalne

A tak a propo boli mamy takiego lekarza w szpitalu, co w zeszłej ciąży jak lezalam w szpitalu podchodzi do dziewczyny i ta mówi, że ma bole a on do niej to pani nie wie, że ciąża musi bolec
O matko zabila bym ją właśnie przy porodzie miałam takiego normalnie jak weterynarz wyglądał chodził po oddziale w fartuchu w krwi gruby oblesny chamski facet miałam wywoływany poród okscytocyna i rozwarcie stanęło na 2 palce i tak przez 8 godzin zero postępu ja tu jeszcze z martwym dzieckiem w brzuchu załamana a on taki cham ze nie wiem powiedział mi ze możemy rodzic i 3 dni on i tak kończy niedługo zmiane dopiero jak zaczęło się ze mną źle dziac po kolejnych lekach na skurcze to mama zrobiła tam aferę i zabrali mnie szybko na cc

Z tego co kojarzę to nasza oliwka tak miała i to kolka nerkowa czy coś takiego a jeszcze problemy z sikaniem więc może być .. może wybierz się do lekarza niech zrobi USG nerek?

No właśnie.. nie chcę wszystkim diagnozować kolki ;) ale ból w pachwinach, problemy z chodzeniem, promieniujący ból pleców to może być to...
Link do: Kolka nerkowa – przyczyny, objawy i leczenie

Ciekawe czy jak mu kolega zbada prostatę to też walnie mu taki tekst :baffled:

reklama
My też nie chcieliśmy wiedzieć, ale M się złamał i zaczął mi marudzić że jednak chce [emoji14] No i wiemy :) A masz jakieś przeczucia?
Ja na poczatku chciałam wiedzieć, ale że jestem przekonana że będzie chłopak to teraz jednak nie chce potwierdzenia tego. Przekonam sie jak już się urodzi...

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry