reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie wiem dziewczyny, trudno stwierdzić co u której jest normalne. Mnie np dzisiaj rano boli w kroku, jakby spojenie łonowe też się zastanawiam czy to normalne ale wzięłam leki i się polozylam

reklama
Współczuję nieprzespanej nocki i stresu, ale masz rację, lepiej pojechać 3x za dużo niż raz za mało, najważniejsze, se wszystko jest w porządku [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dokładnie najważniejsze że jest okej <3

Wasze dzieciaczki też Wam tak skacza, że aż boli na dole nie wiem czy skacze po pęcherzu, po szyjce, czy po tej bliźnie po CC

Witajcie dziewczyny :* ja w nocy zaliczyłam IP położyłam się do łóżka mała wiercila się jak szalona jak zwykle po 22 i po czułam kilka razy twardnienia brzucha i zaszłam przeszywajacy ból mam taki zawsze przy zaparciach skurcze jelit nawet przed ciążą tak miałam ale się wytraszyłam ze to skurcze wzięłam nospe i magnez i zaraz poszłam się wyproznic (3 dni się nie wyproznialam nie mogłam mam straszne zaparcia) i jak się już udało to wszystko przeszło brzuszek luzniutki nie bolał ale strasznie się przestraszyłam ze to może jednak skurcze i pojechaliśmy do szpitala sprawdzić wole pojechać jeden raz za dużo niż za mało przez stratę córeczki w pierwszej ciąży zresztą ostatnio jakoś bałam się czy szyjka się nie skraca czy jest wszytko okej a do wizyty jeszcze parę dni wiec na izbie wszystko sprawdzili co prawda posiedziałam do 3 rano ale jestem przebadana i spokojna serduszko pięknie bilo szyjka długa twarda i zamknieta wody się nie sacza skurczy żadnych nie było wszytko okej i jestem w domu. Ale super szpital gdyby coś się działo gdyby brzuch zaczął boleć i bym się martwiła mam przyjechać przyjmą mnie na obserwacje i wszystko dokładnie sprawdzimy a nie to co w tamtym szpitalu było za każdym razem co pojechałam to nie ma miejsca nie ma sensu zostawac nawet jak dziecko miało 18 tętno co pod koniec ciąży to już wysokie..
Dobrze, że wszystko ok. Popieram lepiej pojechać i wszystko posprawdzać.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :)

Pycha :D co to za firma , że tyle smaków w jednym pudełku ?:p

To wzięte na wynos z lodziarni :) pistacja, śmietankowe, truskawkowe, czekolada i pralina :)

Może po urodzeniu będzie bardziej chętny do pozowania?

Nie będzie miał wyjścia..! Mamusia robi tyle zdjęć, że będzie musiał :D

@Karla88, ludzie potrafią być ch.., to wiadomo. Ale ta jest wybitnie perfidna że jeszcze otworzyła sklep nad Tobą... ale tak jak piszesz, własny biznes to trudna sprawa, ja też miałam swoją firmę i niestety zakończyłam w pewnym momencie.

No cos na pewno pomaga, bo sie poczuja wazni. Tylko boje sie, ze jakas zazdrosc mimo wszystko sie wkradnie[emoji53]

Myślę że trochę na pewno zostaną wyleczeni z syndromu jedynaka, nie będziemy już w 100% ich i do ich dyspozycji... oby dobrze to znieśli ;)

Dzień dobry dziewczyny [emoji4]
Trzymam kciuki za wizyty.
Wczoraj po wizycie wreszcie odetchnęłam. Poczułam taki spokój [emoji4] mały pokazał co trzeba, wszystko pomierzone. Problem był tylko z buźką bo wtulił się w łożysko i to pod pępkiem więc lekarz nie miał dojścia. Ale poruszał nim trochę i coś tam dało się uchwycić [emoji4]
Sprawdził mi też szyjkę ale tylko przez brzuch więc wydaje mi się to mało wiarygodne i wyszła mu ponad 5cm. Za dwa tygodnie wizyta u mojej lekarki ale naprawdę w końcu czuję spokój [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

U nas identycznie, dziecko zasłoniło się rączkami, spało i miało nas w pupie, którą się obróciło :)

@Onaszczesliwa2018, używasz suchego szamponu? Ja nie wyobrażam sobie życia bez, zawsze ratuje tyłek i głowę ;)

No ja muszę powiedzieć, że się dużo nie maluje bo nie lubię ale codziennie kredka, tusz i błyszczyk musi byc, muszę się porządnie ubrać nawet jak poleguje i wtedy czuję się dobrze ☺️

U mnie tak samo :tak:

Chyba będę licytować tą sukienkę.
Zobacz załącznik 841666
Tylko czy do niej będą pasowały moje całe buty? :oo:

Śliczna ta sukienka..! A buty kupiłaś takie jasne, zakryte? To może jakiś jaśniejszy kolor sukienki znajdziesz...? W ogóle zastanów się z zamówieniem z ASOSA bezpośrednio, bo ta sukienka jest w różnych kolorach, ma różne dekolty itp.

@Magdzik9111, a sikasz normalnie?

reklama
Dzień dobry :)

To wzięte na wynos z lodziarni :) pistacja, śmietankowe, truskawkowe, czekolada i pralina :)

Nie będzie miał wyjścia..! Mamusia robi tyle zdjęć, że będzie musiał :D

@Karla88, ludzie potrafią być ch.., to wiadomo. Ale ta jest wybitnie perfidna że jeszcze otworzyła sklep nad Tobą... ale tak jak piszesz, własny biznes to trudna sprawa, ja też miałam swoją firmę i niestety zakończyłam w pewnym momencie.

Myślę że trochę na pewno zostaną wyleczeni z syndromu jedynaka, nie będziemy już w 100% ich i do ich dyspozycji... oby dobrze to znieśli ;)

U nas identycznie, dziecko zasłoniło się rączkami, spało i miało nas w pupie, którą się obróciło :)

@Onaszczesliwa2018, używasz suchego szamponu? Ja nie wyobrażam sobie życia bez, zawsze ratuje tyłek i głowę ;)

U mnie tak samo :tak:

Śliczna ta sukienka..! A buty kupiłaś takie jasne, zakryte? To może jakiś jaśniejszy kolor sukienki znajdziesz...? W ogóle zastanów się z zamówieniem z ASOSA bezpośrednio, bo ta sukienka jest w różnych kolorach, ma różne dekolty itp.

@Magdzik9111, a sikasz normalnie?
Właśnie jeśli chodzi o dekolt i rękaw to mi pasuje a cena na aukcji jest niska bo tylko 68 zł czyli tyle co nic.

Do góry