reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tez nie toleruje nie zniosłabym tv w sypialni.ja mam sypialnie oazą spokoju wyciszenia badz jak jest mąż to przytulania rozmowa i sen.wczoraj miałam jechać po meble dla Tymka ale tak mnie bolały plecy ze ledwo zrobiłam obiad i do konca dnia lezalam i to z leżenia z biedą mogłam sie podnieść na szczęście miałam mojego kochanego męża koło siebie.wczoraj mąż poczuł pierwszy raz jak Tymek szaleje w brzuszku leżę jeszcze w łóżku syn starszy tez śpi wiec moge dłużej poleżeć.

reklama
Heja!
@Karla88 super by było! Dawaj znac bliżej maja, to może udało by sie jeszcze @oliwka_11 z Nami spotkać i jeszcze są chyba ze 2 dziewczyny z Warszawy lub okolic :)
Ja zrobiłam błąd i na kolacje do filmu zjadłam soczystego, pysznego melona. Potem do lazienki wstawałam na siku uwaga 8 RAZY! :(
Zaraz sie zbieramy i jedzemy do ikea po parę drobiazgów. Pewnie jak zwykle zostawimy tam 3 x wiecej pieniędzy niż planowaliśmy więc trzymajcie za Nas kciuki :D
Miłego dnia :)
Też jestem z Warszawy, dopisuję się, jakby co.

Oj znam taki sen na raty [emoji6] mój roczniak też dba o to byśmy za długo nie spali. Ale odkąd, od kilku dni spi w końcu w swoim łóżeczku, to zmniejszył nam liczbę pobudek do trzech, wiec nie narzekam

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Też masz roczniaka, który nie śpi? Mój ostatnio przespał 6h ciągiem pierwszy raz w życiu, ale zaraz potem wrócił do conajmniej 3 pobudek, a bywa i 10. My v za tydzień mamy pierwsze urodziny.

Zastanawiam sie nad tym pasem co obciąża kręgosłup a podtrzymuje brzuch bo do konca jeszcze troche a ja jestem drobna 150cm wzrostu i brzuch juz mam duzy jak bede miała czas zrobie wam zdjecie.w tym tygodniu wybieram sie na basen ze 3 razy zeby odciążyć jednak ten kręgosłup.teraz takie wirusy mnie zatoki katar okropny kaszel suchy męczył ponad 2 tyg. pediatra powiedziala ze moze katar byc do 3 tyg przy tych wirusach.

Onaszczesliwa kochana wszystkie tu za ciebie trzymamy kciuki będzie dobrze napewno i nie mysl inaczej
Dobrze ze leżysz w szpitalu pod okiem lekarzy

Ja miałam pobudkę o 2 na siku
O 4:30 marcelina znów gorączka i to taka konkretna woec syrop i zasnęła ze mna o 7 znów pobudka i wkoncu wstaliśmy o 9:30 powiem wam czuje się jak nie żywa...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Też masz roczniaka, który nie śpi? Mój ostatnio przespał 6h ciągiem pierwszy raz w życiu, ale zaraz potem wrócił do conajmniej 3 pobudek, a bywa i 10. My v za tydzień mamy pierwsze urodziny.
Mój jutro skończy 13 miesięcy, a taki problem ze spaniem ma od stycznia, wtedy miał trzydniówkę trwającą tydzień i od tego czasu bardzo często się budził. Ostatnich kilka dni jest lepiej, w końcu wrocil do swojego łóżeczka i budzi się co ok 3 godz. Licze, że teraz juz będzie lepiej.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj i wczoraj jakąś taka obolała... Brzuch ciągnie, pachwiny, itd... Niby nie mocno, ale trochę nieprzyjemnie, więc chyba muszę to przeleżeć...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Cześć dziewczyny. Mąż mi już pojechał do pracy:( a ja właśnie wcinam sniadanko☺️

Ty mi się już zawsze będziesz kojarzyła z jedzeniem :D
Dzień dobry!

Może któraś ma zamiar kupić jeansy ciążowe w HM? Myśle ze ten rabat te je obejmuje :)

Ja zraz lecę do mojego fryzjera- zaprosił mnie na jakiś event, układanie włosów, makijaż + zdjęcia... 2 pierwsze bardzo chętnie, ciekawe jak wyjdzie to ostatnie ;) także dzisiaj nie martwię się myciem głowy rano i makijazem :) widzę ze w nocy było kilka nie śpiących... ja tez pół nocy się turlalam... [emoji53]

1520149126-46dfa47789777aef-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super :) dzięki :* znalazłam idealne :) ale myślę czy się nie wstrzymać do przyszłego piątku i jechać przymierzyć. Niz kupować online :/ http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0262277026.html

Znów leżę pod KTG bolą mnie okropnie plecy nogi i podbrzusze i stawia sie brzuch wczoraj wyszedł skurcz boję się coraz bardziej :(
Trzymaj się :* ja chyba dzisiaj pod wieczór też podjadę na IP.

reklama
Do góry